Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Brambory v alobalu

0.0
Brambory v alobalu

Potřebné ingredience

pro 4 osoby
vepřová krkovice 4 plátky, brambory, cibule, špek, slanina, česneková pasta, hořčice, sůl, pepř

Postup přípravy

vezmeme alobal na 2x přeložíme aby se nám udělal dvojitý velký plát na který budeme pokládat suroviny a dal se následně snadno zabalit.
Na alobal dáme na plátky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, podlademe na kolečka nakrájenou cibuli a 2 plátky špeku. Na to položíme maso, potřeme ho česnekovou pastou( pokud je česneková pasta nově otevřena tak hodně opatrně, je velmi aromatická) a hořčicí, navrh dáme plátky slaniny abychom pokryli namazané maso. Zabalíme a dáme to trouby péct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

duran 23. 12. 2008, 11:42
Prosím tě a to tam dáváš to maso syrové, nebo jej napřed na pánvičce zatáhneš a pak to dáš na ty brambory.A jak dlouho se to peče v troubě? Díky za odpovědi. :^)
minden 26. 12. 2008, 14:43
@duran Na pánvičku to nedávám. Nechávám to syrové. Když je to v tom alobalu zavřené tak to maso zustane krásně šťavnaté. Rozbalit se to může až ke konci,někdy jsou brambory hodně vodnaté tak ať to neplave a voda se vypaří.
minden 26. 12. 2008, 14:43
@duran Na pánvičku to nedávám. Nechávám to syrové. Když je to v tom alobalu zavřené tak to maso zustane krásně šťavnaté. Rozbalit se to může až ke konci,někdy jsou brambory hodně vodnaté tak ať to neplave a voda se vypaří.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie