(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Brambory v alobalu

Potřebné ingredience
pro 4 osoby
vepřová krkovice 4 plátky, brambory, cibule, špek, slanina, česneková pasta, hořčice, sůl, pepř
Postup přípravy
vezmeme alobal na 2x přeložíme aby se nám udělal dvojitý velký plát na který budeme pokládat suroviny a dal se následně snadno zabalit.
Na alobal dáme na plátky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, podlademe na kolečka nakrájenou cibuli a 2 plátky špeku. Na to položíme maso, potřeme ho česnekovou pastou( pokud je česneková pasta nově otevřena tak hodně opatrně, je velmi aromatická) a hořčicí, navrh dáme plátky slaniny abychom pokryli namazané maso. Zabalíme a dáme to trouby péct.
Na alobal dáme na plátky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, podlademe na kolečka nakrájenou cibuli a 2 plátky špeku. Na to položíme maso, potřeme ho česnekovou pastou( pokud je česneková pasta nově otevřena tak hodně opatrně, je velmi aromatická) a hořčicí, navrh dáme plátky slaniny abychom pokryli namazané maso. Zabalíme a dáme to trouby péct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
duran
(upraveno)
23. 12. 2008, 11:42
Prosím tě a to tam dáváš to maso syrové, nebo jej napřed na pánvičce zatáhneš a pak to dáš na ty brambory.A jak dlouho se to peče v troubě? Díky za odpovědi.

nahlásit

minden
(upraveno)
26. 12. 2008, 14:43
@duran
Na pánvičku to nedávám. Nechávám to syrové. Když je to v tom alobalu zavřené tak to maso zustane krásně šťavnaté. Rozbalit se to může až ke konci,někdy jsou brambory hodně vodnaté tak ať to neplave a voda se vypaří.
nahlásit

minden
(upraveno)
26. 12. 2008, 14:43
@duran
Na pánvičku to nedávám. Nechávám to syrové. Když je to v tom alobalu zavřené tak to maso zustane krásně šťavnaté. Rozbalit se to může až ke konci,někdy jsou brambory hodně vodnaté tak ať to neplave a voda se vypaří.
nahlásit