Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Řízky naruby

0.0
Řízky naruby

Potřebné ingredience

Krkovici nebo plec , česnek, vejce, strouhanka, cibule, anglická slanina, pepř, sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, rychleji je hotová plec. Já tentokrát dělala z krkovice a maso nebylo tak měkké. Plátky osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Stačí z jedné strany a jen trochu. Obalíme ve strouhance a potom ve vajíčku, které trochu osolím a přidám trošku mléka. Mezitím si rozpálím olej na pánvi a opeču maso z každé strany, až bude mít zlatavou barvu. Mezitím si pokrájím cibuli, kterou pokladu dno pekáčku. Maso naskládám a podleju trochou vody nebo vývaru. Na maso ještě přidávám plátky anglické slaniny. Teď jsem na ní zapomněla. Když je maso téměř hotové, přidám do sosu trochu sádla nebo másla. V průběhu pečení ještě maso polévám sosem z pekáčku, jinak by se maso připalovalo. Dobrou chuť :-)

Maso připravené vložit do trouby

Upečené maso

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie