Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

♣♣♣♣♣ Řízky naruby ♣♣♣♣♣

0.0
♣♣♣♣♣ Řízky naruby  ♣♣♣♣♣

Potřebné ingredience

4-6 plátků masa,klidně víc,sůl,strouhanku,olej,vodu - 250 ml,1x-masox,vajíčko,máslo.

Postup přípravy

Maso naklepeme a zlehka osolíme,obalíme ve strouhance a namočíme z obou stran v rozšlehaným vajíčku .Na pánvičce s olejem osmažíme z obou stran a vložíme po usmažení do pekáčku,a zalijeme připravenou zálivkou z 250 ml vroucí vody,jedné kostičky bujonu a 2 lžíce másla. Pečeme v elektrické troubě 60 minut na 180°C . Nepřikrýváme pekáč víkem. Takto udělané řízky nemají chybu,nic lepšího jsem v životě nejedla. Podáváme např. s hranolky,bramborem,bramborovou kaší a pod.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

inaina 29. 12. 2012, 18:32
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp)Taky dělám (Y) (Y) (F)
Side 29. 12. 2012, 17:24
Zdravím Ivo, zkusím ty Vaše, s bujónem jsem je ještě nedělala...........já je dělám taky a často a jsou luxusní, ale dělám pouze hovězí ( ideál roštěnka, ale jsou super i ze zadního - zkoušela jsem ty moje z vepřové pečeně a není to ono) a postup úplně stejný, jen je v pekáči zalévám zálivkou a to : já to dělám od oka, ale do hnku dám cca 2 dcl vody, 1 dcl oleje, 2 PL hořčice, 3 PL kečupu, worčestr ...... když je chuť na ostré, tak nadrobno nakrájenou feferonku, česnek, ale nemusí být...............pořádně promíchat a zalejt řízky.......nechat péct stejně, jako ty Vaše..........měkoučký, parádní, pikantní - zkuste (L)
žingi 23. 12. 2012, 20:37
100ml 23. 12. 2012, 20:35
Ivo taky už jiny nedelam jsou vynikajici,jestli je to kyta,kotleta nebo krkovice (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie