Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Řízky naruby

0.0
Řízky naruby

Potřebné ingredience

vepřové maso ( tolik kolik jich k obědu chcete ), může být i kuřecí maso, strouhanka, vajíčko, česnek, sůl, kostka Masoxu, cibule, anglická slanina na plátky, olej na smažení a trocha vody.

Postup přípravy

Řízky na klepeme a osolíme, potřeme prolisovaným česnek. Takto připravené řízky obalíme ve strouhance a poté v rozšlehaném vajíčku. Pečeme na rozpáleném oleji do zlatova. Takto si připavím všechny řízky, když je mám upečené, připravím si zapékací mísu. Do mísy dám plátky anglické slaniny a nakolečka nebo půl měsíce nakrájenou cibuli. Na toto naskládám opečené řízky a zase dám nakrájenou cibuli a slaninku. Navrchu poházím Masoxem a zaliju tak 1/2 až 3/4 hrnečkem vody. Dám zapéct do trouby, pustí to výborná štávičku. Vodu nechám odpařit, ale ne docela, udělá to tu štávičku. Podáváme s bramborovou kaší, hranolky a zeleninový salátek.

Přejeme dobrou chut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

morlor 17. 11. 2007, 16:22
Dneska jsem vyzkoušela a skutečně mňamka (Y) (Y) (Y) Markéta
oharanda 8. 11. 2007, 14:17
Tak to nemá chybu (L) (L) (L) ,slavila jsem úspěch u celé rodiny (Y) (Y) (Y) .Další takhle výborné (flower) (flower) (flower) recepty. S pozdravem (hello) (hello) (hello) Lucie a holky (X) (child9) (child6)
Marcelinka32 8. 11. 2007, 18:33
@oharanda To jsem ráda, že vám chutnalo. Jakmile bude doma víc klidu, přihodím zase nějaký receptík. (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie