Hovězí plátky na houbách

Potřebné ingredience
hovězí plátky (cca 500 g), 2 cibule, houby (čerstvé, mražené, sušené), sůl, mletý černý pepř, houbové koření, na podlití 200 ml hovězího vývaru, v případě potřeby na zahuštění záklechtku nebo jíšku
Postup přípravy
Cibuli orestovat na pánvi do růžova (pokud jsou houby čerstvé nebo mražené, tak je chvíli orestovat s cibulí), pak cibuli s houbami přendat do hrnce a na pánvi krátce orestovat maso a rozložit do hrnce na cibuli - tento krok je možné úplně přeskočit a všechno rovnou naložit do hrnce, není-li čas nebo chuť se s tím víc dělat, ale orestování cibule i masa dává lepší chuť.
Poprášit houbovým kořením a podlít vývarem.
Pomalit na LOW 7 hodin (3,5 hrnec).
V případě potřeby upravit množství a konzistenci omáčky.

Cibuli orestovat na pánvi do růžova (pokud jsou houby čerstvé nebo mražené, tak je chvíli orestovat s cibulí), pak cibuli s houbami přendat do hrnce a na pánvi krátce orestovat maso a rozložit do hrnce na cibuli.

Poprášit houbovým kořením a podlít vývarem.

Pomalit na LOW 7 hodin (3,5 hrnec).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé