(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Hovězí kostky se zeleninou a špaldou
Potřebné ingredience
500 g hovězího masa, 100 g špaldy, 1 velká cibule, 2 střední mrkve, 1 stonek řapíkatého celeru, 2 stroužky česneku, 100 g hub, 200 g krájených rajčat z konzervy, sůl, černý pepř, tymián, 200 ml hovězího vývaru
Postup přípravy
Špaldu cca 8 hodin předem.
Připravit suroviny:
- maso pokrájet na kostky
- cibuli pokrájet na kostičky
- mrkev pokrájet na kolečka
- celer pokrájet na plátky
- česnek pokrájet na kostičky
- houby pokrájet na silnější plátky
Na pánvi osmahnout na másle nebo oleji cibuli + česnek + mrkev + celer + houby + tymián a přendat do hrnce.
K masu řidat rajčata + špaldu a promíchat.
Poté na pánvi nechat zatáhnout maso, přendat do hrnce, osolit a opepřit.
Vše podlít vývarem.
Pomalit na LOW 6-7 hodin (3,5l hrnec).
Připravit suroviny:
- maso pokrájet na kostky
- cibuli pokrájet na kostičky
- mrkev pokrájet na kolečka
- celer pokrájet na plátky
- česnek pokrájet na kostičky
- houby pokrájet na silnější plátky
Na pánvi osmahnout na másle nebo oleji cibuli + česnek + mrkev + celer + houby + tymián a přendat do hrnce.
K masu řidat rajčata + špaldu a promíchat.
Poté na pánvi nechat zatáhnout maso, přendat do hrnce, osolit a opepřit.
Vše podlít vývarem.
Pomalit na LOW 6-7 hodin (3,5l hrnec).
Suroviny.
Na pánvi osmahnout na másle nebo oleji cibuli + česnek + mrkev + celer + houby + tymián a přendat do hrnce. K masu řidat rajčata + špaldu a promíchat. Poté na pánvi nechat zatáhnout maso, přendat do hrnce, osolit a opepřit.
Vše podlít vývarem a pomalit na LOW 6-7 hodin (3,5l hrnec).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé