Hovězí po mongolsku



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hovězí kýty, 3 lžíce kukuřičného škrobu, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce třtinového cukru, 4 stroužky česneku, 200 ml vody, 2 střední mrkve, zelená část lahůdkové cibulky na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve připravit suroviny:
- maso nakrájet nejdříve na plátky a poté na dlouhé nudičky
- česnek prolisovat
- mrkev pokrájet na tenké nudličky
- cibulku pokrájet na tenká kolečka

K masu přidat škrob a obalit ho v něm.
Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.
Nakonec přidat maso a promíchat.

Pomalit na LOW 4-5 hodin (3,5l hrnec).

Na talíři posypat cibulkou.
(Příloha: rýžové nudle.)

Suroviny.
K masu přidat škrob a obalit ho v něm.
Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.
Nakonec přidat maso a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin.