POTŘEBNÉ PŘÍSADY
menší paprikové lusky, 500 g mletého masa (hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí...), 3 lžíce sušené cibule, 3 lžíce červené rýže, medvědí česnek, sůl
POSTUP PŘÍPRAVY
V míse smíchat maso + cibuli + rýži, okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl).
Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.
Vložit do hrnce a pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).
V míse smíchat maso + cibuli + rýži. |
Okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl). |
Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí. |
Papriky vložit do hrnce. |
Pomalit na LOW 6 hodin. |