Plněné papriky s rýží a medvědím česnekem

Potřebné ingredience
menší paprikové lusky, 500 g mletého masa (hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí...), 3 lžíce sušené cibule, 3 lžíce červené rýže, medvědí česnek, sůl
Postup přípravy
V míse smíchat maso + cibuli + rýži, okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl).
Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.
Vložit do hrnce a pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).
Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.
Vložit do hrnce a pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

V míse smíchat maso + cibuli + rýži.

Okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl).

Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.

Papriky vložit do hrnce.

Pomalit na LOW 6 hodin.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Evula.U
(upraveno)
25. 5. 2019, 18:27
Moc pekne nazdobeny talir, papricky jsou lakave


nahlásit