Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Karbanátky se zelím

0.0
Karbanátky se zelím

Potřebné ingredience

250 g mletého masa, 250 g bílého hlávkového zelí, 1 hrnek krupice, 1 vejce, 1 lříce sušené cibule (nebo jedna orestovaná cibule), špetka mletého kmínu, špetka oregana, sůl, strouhanka na obalení karbanátků, máslo na vymazání hrnce, 100 ml vody na podlití

Postup přípravy

Inspirace ze stránek Prostřeno.


Zelí nastrouhat na struhadle na hrubo.

K zelí přidat maso + krupici + cibuli + vejce, okořenit solí + kmínem + oreganem.
Dobře promíchat.

Z hmoty vytvarovat karbanátky - je to akorát tak na 6 kousků (na fotce jsou karbanátky z dvojnásobného množství surovin do dvou hrnců).
Každý karbanátek lehce obalit ve strouhance.

Karbanátky naskládat do máslem vymazaného hrnce, podlít vodou.

Pomalit na LOW 5-6 hodin (3,5l hrnec).

Zelí nastrouhat na struhadle na hrubo. K zelí přidat maso + krupici + cibuli + vejce, okořenit solí + kmínem + oreganem. Dobře promíchat. Z hmoty vytvarovat karbanátky - je to akorát tak na 6 kousků (na fotce jsou karbanátky z dvojnásobného množství surovin do dvou hrnců). Každý karbanátek lehce obalit ve strouhance.

Karbanátky naskládat do máslem vymazaného hrnce, podlít vodou. Pomalit na LOW 5-6 hodin (3,5l hrnec).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie