Česneková směs



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potřebujeme: 400 g vepřového masa 100 g klobásy 1 cibule 3 střední brambory (dávám víc brambor) 2 rajčata 3-4 zelené papriky 2 lžíce oleje 2-4 stroužky česneku worcesterová omáčka sůl, chilli koření

POSTUP PŘÍPRAVY

Vepřové maso a klobásu nakrájíme na kousky a smícháme s plátky nebo čtvrtkami oloupaných brambor. Posypeme nakrájenými paprikami, rajčaty a cibulí, osolíme, okořeníme, přidáme prolisovaný česnek, pokapeme worcesterovou omáčkou a olejem a zabalíme do alobalu. Pečeme hodinu na 200 st (zkouším maso i brambory v průběhu) v troubě na roštu, ale nejlépe na plechu.
Doporučuji: (dát dvojitou vrstvu alobalu – jinak se trhá a vytéká šťáva)

Před upečením
Pořádně zabalíme, asi 30 minut před dokončením rozbalit a nechat péct otevřené