Nemá někdo recept na maso zavařované v konzervě?
Ráda bych zkusila.Moc děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Alena L. (Lucinka&Adélka) ID 106474, mimibazar.cz/LucinkaAdelka (28.10.2011, 8:48)
DĚLALA JSEM PODLE ŠÁRKY,KTERÁ VÁM DALA ODKAZ PODEMNOU NÍŽE..ZAVAŘOVANÝ BŮČEK A MOHU OPRAVDU VŘELE DOPORUČIT (Y) (Y)MŮJ (svatba) NEMÁ RÁD TLUSTÉ MASO,ALE TOHLE SI NAMAZAL NA CHLEBA A JAK MU CHUTNALO (zajic) (zajic) PODAROVALI JSME S TÍM CELOU RODINU A VŠICHNI DOPORUČOVALI (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Karin J. (hvezda11) ID 80844 (28.10.2011, 12:24)
(L) (L)moc děkuji za doporučení (Y)mňami (clamp) (hello)

ODPOVĚDĚT
Šárka H. (sarka.liznerova) ID 198994 (27.10.2011, 21:51)
Doporučuji vyzkoušet tohle: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=44438. Já nesnáším tlusté maso a měla jsem z toho strach, ale je to naprosto úžasné a maso je krásně šťavnaté.

ODPOVĚDĚT
Karin J. (hvezda11) ID 80844 (28.10.2011, 12:23)
(L) (L)moc a moc děkuji,se nám sbíhájí sliny (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana S. (hafikov) ID 272687, mimibazar.cz/hafikov (27.10.2011, 16:47)
Já již 3x dělala podle tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/19235-kadlikova-masova-konzerva/.A je super (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (27.10.2011, 20:34)
taky moc děkuji, brzy vyzkouším (H)

ODPOVĚDĚT
Karin J. (hvezda11) ID 80844 (27.10.2011, 16:57)
(L) (L) (L)moc a moc děkuji (L),vypadá to úžasně ^o) (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana R. (zizaa) ID 350683 (27.10.2011, 16:33)
Děláme stejně jako paní Věra a zaváříme i syrové, nakrájím na kostky, do každé skleníce lžičku soli a zalít vodou. Vařit dvě hodiny varem. Nám víc chutná než to pečené, je mnohem šťavnatější (zajic)

ODPOVĚDĚT
Karin J. (hvezda11) ID 80844 (27.10.2011, 16:57)
(L) (L) (L)moooooc děkuji (hello) (Y)

ODPOVĚDĚT
Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (upraveno 27.10.2011, 16:52)
já zavařovala do sklenic upekla jsem vepřové dala do sklenic a 20minut jse ster, jen musej být červené gum. a taky veřové na kostky na guláš jsem si obdělala jak když vaříte jen co se maso zatahlo šup do lahve a steril. nikdy se nic nezkazilo držím palce jrn jsem zapoměněla nikam nedává cibul pak to kvasí rádo

ODPOVĚDĚT
Marcela T. (PPecinka) ID 41019, mimibazar.cz/zvedavaholka (27.10.2011, 18:21)
*-) maso předtím uvařit nebo upéct? A do měkka nebo ne?

ODPOVĚDĚT
Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (27.10.2011, 23:16)
Jen obdělat to co je na guláš pečeni jen tak napul doděláse při zavařování klidně přidat na horu lžíci sádla (L)

ODPOVĚDĚT
Karin J. (hvezda11) ID 80844 (27.10.2011, 16:58)
(Y) (Y) (Y)moooooc děkuji (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT