kvašená zelenina
kdo si děláte krátkodobě kvašenou zeleninu, jaké druhy máte odzkoušené, že jsou dobré na zkombinování?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (26.5.2015, 9:39)
Prosím o postup nebo odkaz, jak se to dělá. Jíte ji jen v zimě a v létě jen čerstvou zeleninu?

ODPOVĚDĚT
Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (26.5.2015, 9:45)
Pavli, třeba tady http://www.jimejinak.cz/2011/08/pickles-kvasena-zelenina/ nebo si do vyhledávače hoďte kvašená zelenina, vyjede spousta čtení (F)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (26.5.2015, 7:21)
Dělám si různé kombinace, ale nejraději mám úplně jednoduchou směs-bílé zelí, cibuli, mrkev, celer, sůl, kmín. To je základ a někdy k tomu přidávám květák nadrobno, jindy červenou řepu, papriky... jediné, co mi nechutnalo, byly ředkvičky (čerstvé mám ráda, ale v tom mi dělaly divnou chuť). Kedlubny teď zkusím. (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (26.5.2015, 8:06)
aha, kedlubny mě nenapadly (I) díky... (F) ředkvičky jsem tam včera nastrouhala, tak uvidím *-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (26.5.2015, 6:46)
my zase kedlubny........zelí z nich je super. lepší než z čerstvých

ODPOVĚDĚT
Marcela U. (marcelau) ID 294405 (26.5.2015, 6:03)
zelí, čínské zelí, ředkvičky, mrkev,papriky,cibule, česnek, kopr, čili paprička

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (25.5.2015, 20:15)
zelí, křen, mrkev a přidávám ředkev černou

ODPOVĚDĚT