Odpovědět na inzerát

Použité zboží zdarma k objednávce

Nabízím zdarma k objednávce knihu Poklad na ostrově od Roberta L. Stevensona, s nádhernými ilustracemi Georgese Rouxe. Z anglického originálu Treasure Island přeložila Hana Šnajdrová.

Tak tuto knihu musí znát snad každý. Vzniklo mnoho zpracování. Kniha pojednává o chlapci, který se přidá k posádce hledající poklad.

Hlavní hrdina, chlapec Jim Hawkins, vypráví svůj příběh cesty za pokladem na ostrově v jižních mořích. V hostinci jeho rodičů záhadně umírá starý bukanýr Bill Bones. Mapa ostrova, kterou Jim objeví mezi jeho věcmi, přesně zaznamenává polohu pokladu slavného pirátského kapitána Flinta. O plánek se začne velmi zajímat šlechtic Trelawney a lékař (a zároveň smírčí soudce) Livesey, nakonec oba muži zorganizují námořní plavbu, které se Jim zúčastní jako steward a plavčík...

Vydalo nakl. Albatros, 1989. Stran 200. Měkká vazba, lepená, některé stránky jsou v hřbetu uvolněné, jdou jednoduše přilepit. Proto nabízím zdarma a k objednávce jen kvůli doručení.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Rozměry: 20 x 14,8 cm
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Zásilkovna na adresu 100; Kč
  • Doposud žádný zájemce

* Takto označená pole jsou povinná
*