Zobrazit přihlášovací formulář

Velká kniha, knížka Jan Mareš - Práče

Administrace

Velká kniha, knížka Jan Mareš - Práče

20 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nabízím knihu Práče od Jana Mareše, ilustrace Antonín Pelc. Klub mladých čtenářů. Veselý i napínavý příběh chlapce, který se za 2.světové války stal nejmladším příslušníkem československé vojenské jednotky. Úspěšně zfilmováno. Kniha zachycující…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velká kniha, knížka Jan Mareš - Práče

20 Kč
Koupit
Nabízím knihu Práče od Jana Mareše, ilustrace Antonín Pelc. Klub mladých čtenářů.

Veselý i napínavý příběh chlapce, který se za 2.světové války stal nejmladším příslušníkem československé vojenské jednotky. Úspěšně zfilmováno.

Kniha zachycující příhody malého českého chlapce Borise Síče, osvobozeného z nacistického koncentračního tábora, který se dostane k armádnímu sboru bojujícímu o Dukelský průsmyk. Vojáci polní prádelny, k níž je Borka přidělen, si chlapce rázem zamilují. Avšak Práčeti - jak mu přezdívají podle nejmenších husitských bojovníků - se u prádelny nelíbí. Neustále se snaží dostat se do bojových akcí, aby také on mohl prokázat svou statečnost. Proto se vojáci rozhodnou, že ho naučí zacházet se zbraní a vyšlou ho jako spojku k dělostřelcům. Tam poprvé uvidí opravdové bojiště. Při jednom ze svých úkolů náhodou odhalí německé špióny v sovětských uniformách a za to je nakonec vyznamenán medailí Za zásluhy.

Vydalo: Státní nakladatelství dětské knihy, 1965. Počet stran: 120. Vazba knihy a stav zboží: Pevná / použité - dobré, trochu odřený hřbet.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 25. 4. 2024, 12:35

  • Zobrazení

    574

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

originální DĚTSKÉ OBRÁZKY NA ZEĎ ♥MOŘSKÝ ŽIVOT♥

Kategorie