Zobrazit přihlášovací formulář

Helena Hodačová, Radek, Brouk a Andulka Šafářová

Administrace

Helena Hodačová, Radek, Brouk a Andulka Šafářová

50 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
♥Kniha, knížka pro děti od 7 let♥ Nabízím knížku Helena Hodačová, Radek, Brouk a Andulka Šafářová. Ilustrace Naděžda Bláhová. Novela o desetiletém školákovi, který prožívá a potom s pomocí celé třídy překonává svou první životní krizi, když se dověděl,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Helena Hodačová, Radek, Brouk a Andulka Šafářová

50 Kč
Koupit
♥Kniha, knížka pro děti od 7 let♥ Nabízím knížku Helena Hodačová, Radek, Brouk a Andulka Šafářová. Ilustrace Naděžda Bláhová.

Novela o desetiletém školákovi, který prožívá a potom s pomocí celé třídy překonává svou první životní krizi, když se dověděl, že je adoptivním dítětem.
Hrdinou příběhu je Radek Doležal, obyčejný kluk z domku na pražském předměstí, který má rád mámu, tátu, babičku, jezevčíka Brouka i svou klukovskou partu a válčí se sousedovic Andulkou, hezkou, ale zlomyslnou holkou. Andula, popichovaná matkou, způsobí Radkovi velké hoře: prozradí mu, že je adoptivní dítě. Radek propadne zmatku a uteče z domova. S pomocí laskavé rodiny, moudrých dospělých a kamarádské třídy překoná svou první vážnou životní krizi a najde znovu své místo doma i ve třídě, mezi kamarády.

Vydal Albatros, 1980. I. vydání. Vazba knihy pevná / vázaná, obálka lamino. Počet stran 86. Dobrý stav.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Značka

    ALBATROS

  • Rozměry

    24,5 x 16,5 cm.

  • 23. 4. 2024, 9:11

  • Zobrazení

    580

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Úložná krabička Notebook
originální DĚTSKÉ OBRÁZKY NA ZEĎ ♥MOŘSKÝ ŽIVOT♥

Kategorie