Zobrazit přihlášovací formulář

SEVERE Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly

Administrace

SEVERE Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly

150 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
♥Rádci pro rodiče - výchova dítěte♥ Kniha / knížka od známého psychologa Sal Severe - Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly. Podtitul - Unavuje vás říkat dětem všechno čtyřikrát? Překladatel Koldinský, Milan. Kniha o výchově od uznávaného dětského…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SEVERE Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly

150 Kč
Koupit
♥Rádci pro rodiče - výchova dítěte♥ Kniha / knížka od známého psychologa Sal Severe - Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly. Podtitul - Unavuje vás říkat dětem všechno čtyřikrát?
Překladatel Koldinský, Milan.
Kniha o výchově od uznávaného dětského psychologa. Nečtená, v dobrém stavu, jen na obálce je malý vryp (ne skrz) a listy v knize jsou mírně zažloutlé.

Autor, zkušený psycholog radí rodičům, jak postupovat, když je jejich děti neposlouchají: ignorují výzvy, odmlouvají, hádají se mezi sebou, provokují své rodiče k hněvivým výbuchům apod. Většina rodičů reaguje podobně: po marných pokusech přimět děti k odpovídající spolupráci se začínají zlobit, hrozit, křičet, trestat. Autor nabízí důkladný, a přitom čtivý a konkrétní návod, jak si v takových situacích poradit.

Nakladatelství Portál, 2000. Počet stran 200. Vazba brožovaná. Rozměr 23 x 16 x 2 cm.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 10. 3. 2024, 20:50

  • Zobrazení

    457

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Autorský velký obrázek na plátně - KOČKA
HROMOVÁ HORA, Zane Grey - od 12-13 let
Velká kniha POTRAVINY - CHRAŇME SI SVĚT!
učebnice ZEMĚPIS pro odborné školy a učiliště

Kategorie