Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím tuto svou milovanou luxusní košili od Bottega :-) Náročný luxusní originální kousek pro designové labužníky :-) Nikdy jsem jinou takovou na nikom neviděla, je fakt kouzelná. Vhodná jak pro elegantní tak pro sexy divokej korzárskej look, stačí vhodně nakombinovat. Krásně se ladí se sukněmi i s džínami. Po dětech jsem už ale hodně přibrala a nevypadám v ní už dobře, chce to pěknou figurku, tak pouštím ač nerada dál... Zapínání na 6 knoflíků, ostatní knoflíčky jsou našité dekorativně.

Kombinace více velmi kvalitních drahých materiálů, tělo košile a límec je z plátýnka, boky jsou z velmi pružného svisle vroubkovaného materiálu, dole je našitý průsvitný jakoby krepovitý volánek, touto látkou je pošita i potištěná horní část halenky, což je velmi působivé. Pas zdůrazňuje jakoby tkalounová paspulka, která zdobí v užším provedení i ramena. Konce rukávů ozdobené krásným knoflíčkem a obšity krajkovou bordurou.

Vel. vhodná pro M+L, řiďte se ale rozměry, měřím a popisuju vždy velmi pečlivě a to v klidu až v nenásilném napnutí, abyste věděly, kam až pohodlně povolí.. Délka od ramene v nejdelším místě je 59 cm po okraj látky a 63 cm po okraj toho průsvitného krepovitého volánku. Průramky 47-55 cm, v pase 37-46 cm. Rukáv od krku cca 69 cm, od ramenního švu cca 60 cm, vnitřní rukáv 43 cm + krajka.

Barva je taková šedo-kamenná, batikovaná, potisk je takový olivově khaki zeleno-šedý, prosvítá skrz šedou krepovitou průsvitnou látku do šeda, těžko se to popisuje, je prostě do šeda :-)

Stav - novou halenku nečekejte, nosila jsem ji hodně a moc ráda, je ale v krásném stavu bez vady, jen se mi ji podařilo lehce poznamenat na rukávě při žehlení (viz posl. foto), není to ale okaté, já to neřešila.

Tip: bude super např. i k těm parádním džínovým harémkám Desigual kt. vidíte
  • Velikost: M
  • Značka: BOTTEGA
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 900

* Takto označená pole jsou povinná
*