Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Zajímavě řešená, výrazná červená vesta/ bunda pro kluka. Kombinace barev: červená a a tm. modrá (odstín námořní modř), které spolu na této bundě skvěle ladí. Mnoho pěkných detailů, výšivka /logo/ na předním díle, 2× postranní kapsa. Napevno přišitá kapuca, pod krkem stojáček (nefouká na krk). Zadní díl je mírně delší, udržuje zádové partie v teple. Vesta je hřejivá, nadýchaná, dobře vypadá i se příjemně nosí. Kupovaná nová, jednu sezónu příležitostně nošená, takže je stále v pěkném, velmi zachovalém stavu. Upozorňuji snad jen na zadrhnutou nitku poblíž vyšitého loga, patrná jen při detailním pohledu. Vesta bude ideální na každodenní nošení, do školky/školy, bude také fajn na volnočasové aktivity, apod. Vše detailně nafoceno, popsáno, zohledněno v ceně. Ihned k odeslání !
....................................................
Materiál:
Svrchní díl: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Výplň: 100% polyester.
....................................................

►▷ DOTAZY ? pište ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁
  • Rozměry: velikost značena 7-8 let, avšak možno nosit i dříve. Prosím, řiďte se rozměry: délka přední díl 45 cm, zadní díl 47 cm, hrudník 38 cm (x 2)
  • Velikost: 122
  • Značka: BENETTON
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 299
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
*