Zobrazit přihlášovací formulář

Červená hřejivá vesta Benetton pro kluka, vel. 7y

Administrace

Červená hřejivá vesta Benetton pro kluka, vel. 7y

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Zajímavě řešená, výrazná červená vesta/ bunda pro kluka. Kombinace barev: červená a a tm. modrá (odstín námořní modř), které spolu na této bundě skvěle ladí. Mnoho pěkných detailů, výšivka /logo/ na předním díle, 2× postranní kapsa. Napevno přišitá kapuca…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červená hřejivá vesta Benetton pro kluka, vel. 7y

299 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
Zajímavě řešená, výrazná červená vesta/ bunda pro kluka. Kombinace barev: červená a a tm. modrá (odstín námořní modř), které spolu na této bundě skvěle ladí. Mnoho pěkných detailů, výšivka /logo/ na předním díle, 2× postranní kapsa. Napevno přišitá kapuca, pod krkem stojáček (nefouká na krk). Zadní díl je mírně delší, udržuje zádové partie v teple. Vesta je hřejivá, nadýchaná, dobře vypadá i se příjemně nosí. Kupovaná nová, jednu sezónu příležitostně nošená, takže je stále v pěkném, velmi zachovalém stavu. Upozorňuji snad jen na zadrhnutou nitku poblíž vyšitého loga, patrná jen při detailním pohledu. Vesta bude ideální na každodenní nošení, do školky/školy, bude také fajn na volnočasové aktivity, apod. Vše detailně nafoceno, popsáno, zohledněno v ceně. Ihned k odeslání !
....................................................
Materiál:
Svrchní díl: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester. Výplň: 100% polyester.
....................................................

►▷ DOTAZY ? pište ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁
  • Značka

    BENETTON

  • Velikost

    122

  • Rozměry

    velikost značena 7-8 let, avšak možno nosit i dříve. Prosím, řiďte se rozměry: délka přední díl 45 cm, zadní díl 47 cm, hrudník 38 cm (x 2)

  • 15. 4. 2024, 21:51

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x triko: červené + modré, moto motiv, vel. 5y

Kategorie