Zobrazit přihlášovací formulář

Světle modré roll up kalhoty/ džíny / rifle 5-6y

Administrace

Světle modré roll up kalhoty/ džíny / rifle 5-6y

89 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Roll Up Jeans Rifle Kalhoty Elegantní Trendy Modré Rolovací Slušivé Pro Kluky … výrazné, velice slušivé CHLAPECKÉ džínové kalhoty do každodenní pohody. Jsou z příjemné, odlehčené, velice poddajné džínoviny. Budou ideální pro štíhlého hocha okolo 5-6…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Světle modré roll up kalhoty/ džíny / rifle 5-6y

89 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
Roll Up Jeans Rifle Kalhoty Elegantní Trendy Modré Rolovací Slušivé Pro Kluky

… výrazné, velice slušivé CHLAPECKÉ džínové kalhoty do každodenní pohody. Jsou z příjemné, odlehčené, velice poddajné džínoviny. Budou ideální pro štíhlého hocha okolo 5-6 let. V pase na komfortní šedý lem z pružné gumy, funkční šňůrka. Velmi propracované, originálně šisované, melírované i dřené, s celkem 4 kapsami (2× přední postranní, 2× kapsa na zadečku). Na jedné ze zadních kapes trendy potisk / nápis. Kalhoty je možno nosit v různé délce (např. zarolované coby tříčtvrteční) či klasicky. Příležitostně nošené, avšak zachovalý, pěkný stav. Konce nohavic v pořádku (viz foto), snad jen trochu světlejší kolena, ale celkově bez zásadních vad (dírek, skvrn, žmolků, apod.). Budou skvělé na frajeřinku od jara do podzimu. Ihned k odeslání (či osobní odběr Ostrava).

..................................................

Materiál:
100% bavlna
..................................................

Ušetřete na poštovném ! Sledujte i další nabídky našeho obchůdku a nechte si zaslat více věcí v jednom balíku. Možno kombinovat spotřební zboží (domácí potřeby) i textil. Více info na dotaz ✿
..................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    vel. značena 5 až 6 let, avšak raději měřte: délka nezarolované: 64 cm, délka zarolované 50 cm, vnitřní nohavice nezarolované 45 cm, pas 24 cm (je pružný, na gumu a funkční šňůrku)

  • 19. 4. 2024, 23:39

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x triko: červené + modré, moto motiv, vel. 5y

Kategorie