Zobrazit přihlášovací formulář

Červená / černá freestyle koloběžka OXELO MF1.8+

Administrace

Červená / černá freestyle koloběžka OXELO MF1.8+

1 399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Pro holky Pro kluky Scooter Kolobrnda Kolobka Černá a Červená Použité zboží k prodeji Nabízím příležitostně ježděnou, kvalitní koloběžku na první skákací hříčky, s jízdou po 2 kolečkách. Díky jednodílné vidlici je odolná a hlavové složení HIC jí dodává…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červená / černá freestyle koloběžka OXELO MF1.8+

1 399 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
Pro holky Pro kluky Scooter Kolobrnda Kolobka Černá a Červená Použité zboží k prodeji

Nabízím příležitostně ježděnou, kvalitní koloběžku na první skákací hříčky, s jízdou po 2 kolečkách. Díky jednodílné vidlici je odolná a hlavové složení HIC jí dodává na
praktičnosti. (HIC jsou kompresní systémy pro freestyle koloběžky. Kompr. syst. slouží k utažení a zpevnění řídítek).

Díky výšce řídítek je kolobka určena pro jezdce ve věku cca 10 až 13 let (od asi 135 cm do zhruba 170 cm výšky), kteří si chtějí zdokonalovat své triky ve skateparku. Rukojeti TPR s drážkami umožňují dobré uchopení. Tato freestyle koloběžka má širší řídítka a menší kolečka (a proto lépe ovladatelná). Její hmotnost je rovněž lehčí a celkově je lépe řídítelná a manipulovatelná. Má otočná řídítka. Koloběžka na freestyle je také tvrdší a pevnější.

Uvedený výrobek je v souladu s požadavky eu normy EN 14619 o sportovních koloběžkách, která stanoví zejména požadavky na bezpečnost a testovací metody u kolečkových sportovních zařízení.

Koloběžka je kupovaná nová, čas od času používaná, velmi zachovalý stav, ještě řadu sezón poslouží. První 3 fotografie jsou katalogové, zbytek reálný stav. Vše detailně popsáno, nafoceno, používání zohledněno v ceně. IHNED k odběru (preferuji osobní předání OSTRAVA), popř. lze zaslat i kurýrem.
.............................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
.............................................
  • Značka

    Decathlon

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Řídítka šířka 52 cm. Celková výška: 83 cm. Nášlap. plocha: cca 48×11 cm. Max. nosnost: 100 kg. Hmotnost koloběžky cca 4 kg.

  • 27. 4. 2024, 6:32

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x triko: červené + modré, moto motiv, vel. 5y

Kategorie