Zobrazit přihlášovací formulář

Pruhovaný barevný unisex hrací stan, výška 120 cm

Administrace

Pruhovaný barevný unisex hrací stan, výška 120 cm

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
… nabízím zábavný hraný dětský stan po jednom dítku. Užívaný jen v interiéru, převážně sloužil jako úkryt pro plyšáky. Používaný, ale bez zásadních vad či poškození, je v zachovalé, pěkné kondici. Pořizovací cena 599 Kč. K odeslání ihned, avšak preferuji…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pruhovaný barevný unisex hrací stan, výška 120 cm

299 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
… nabízím zábavný hraný dětský stan po jednom dítku. Užívaný jen v interiéru, převážně sloužil jako úkryt pro plyšáky. Používaný, ale bez zásadních vad či poškození, je v zachovalé, pěkné kondici. Pořizovací cena 599 Kč. K odeslání ihned, avšak preferuji osobní odběr Ostrava (v rámci města možno dovézt). Detailní popis této „hračky“ viz níže.

Skvělá zábava pro holky i kluky, když mají cirkusové šapitó v pokojíčku ! Vytváří kryté místo, něco jako pokoj v pokoji, ideální místo pro hraní. Nebo třeba jen prima místečko na odpočinek. Lze snadno přemístit nebo složit, když ho právě nepoužíváte. S tímto dětským stanem můžete získat hodiny zábavy pro celou rodinu. Složit ho nebo rozložit trvá minutku, ve složeném stavu zabere jen minimum místa. Můžete si ho dokonce vzít na pláž nebo do zahrady, protože jeho plastová podlaha lze snadno vyčistit. Vnitřek je dost prostorný, aby se tam vešel i jeden z rodičů (který se bez účasti na karnevalu neobejde). Stan využijte i na podporu vývoje Vašeho dítěte - vytvořte mu v něm koutek na čtení. Budete k tomu potřebovat měkký pléd a polštáře se zábavnými potisky, aby se děti ve stanu cítily pohodlněji a útulněji. Vhodné pro děti už od 18 měsíců. IHNED K DISPOZICI !

........................................

Kombinace barev: červená, žlutá, modrá + šedá podlaha

........................................

Materiál:
Tkanina: 100% polyester. Podlaha: 100% polyethylen.

........................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    100 cm, výška: 120 cm

  • 27. 4. 2024, 6:33

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x triko: červené + modré, moto motiv, vel. 5y

Kategorie