Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Krásné teplé pánské / chlapecké rukavice Thinsulate 3M isolant, uvedená velikost X Large, dle mého univerzální pánská velikost, barva šedočerná..

3M Thinsulate®
Thinsulate® je tepelná izolace vyvinutá známou technologickou firmou 3M. Jedná se o rouno tvořené mikroskopickými vlákny ze syntetického materiálu 25krát tenčími než vlas. Princip izolace spočívá v tom, že vlákna vytvářejí obrovský povrch, na kterém ulpívají molekuly vzduchu, přičemž právě tento zachycený vzduch způsobuje tepelně izolační vlastnosti. Oproti izolačním pěnám typu pěnového polystyrenu, kde je vzduch držen v malých buňkách napěněného plastu, je v rounu umožněna cirkulace vzduchu a nedochází k zadržování vlhkosti. Materiál 3M Thinsulate® se tepelně izolačními vlastnostmi vyrovná nejkvalitnějšímu peří, oproti kterému však nepohlcuje vlhkost. Díky svým dobrým vlastnostem je rouno Thinsulate® používáno jako tepelná izolace do bund, bot, spacáků a dalších výrobků, u kterých potřebujeme zabránit úniku tepla..
  • Velikost: XL
  • Značka: NEXT
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 82; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 339
Původní cena: 699 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*