Zobrazit přihlášovací formulář

Teplé pánské zimní prstové rukavice NEXT šedočerné

Administrace

Teplé pánské zimní prstové rukavice NEXT šedočerné

339 Kč 699 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Krásné teplé pánské / chlapecké rukavice Thinsulate 3M isolant, uvedená velikost X Large, dle mého univerzální pánská velikost, barva šedočerná.. 3M Thinsulate® Thinsulate® je tepelná izolace vyvinutá známou technologickou firmou 3M. Jedná se o rouno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Teplé pánské zimní prstové rukavice NEXT šedočerné

339 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Krásné teplé pánské / chlapecké rukavice Thinsulate 3M isolant, uvedená velikost X Large, dle mého univerzální pánská velikost, barva šedočerná..

3M Thinsulate®
Thinsulate® je tepelná izolace vyvinutá známou technologickou firmou 3M. Jedná se o rouno tvořené mikroskopickými vlákny ze syntetického materiálu 25krát tenčími než vlas. Princip izolace spočívá v tom, že vlákna vytvářejí obrovský povrch, na kterém ulpívají molekuly vzduchu, přičemž právě tento zachycený vzduch způsobuje tepelně izolační vlastnosti. Oproti izolačním pěnám typu pěnového polystyrenu, kde je vzduch držen v malých buňkách napěněného plastu, je v rounu umožněna cirkulace vzduchu a nedochází k zadržování vlhkosti. Materiál 3M Thinsulate® se tepelně izolačními vlastnostmi vyrovná nejkvalitnějšímu peří, oproti kterému však nepohlcuje vlhkost. Díky svým dobrým vlastnostem je rouno Thinsulate® používáno jako tepelná izolace do bund, bot, spacáků a dalších výrobků, u kterých potřebujeme zabránit úniku tepla..
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    XL

  • 18. 4. 2024, 13:16

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie