Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské černé sportovní 3/4 kalhoty/ kraťasy ADIDAS

Administrace

Pánské černé sportovní 3/4 kalhoty/ kraťasy ADIDAS

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Perfektní stav, lehký a příjemný funkční 100% polyester s technologií FORMOTION / CLIMA365, bez podšívky, 2 boční kapsy na zip, uvedená velikost 174, boční délka 75cm, od rozkroku cca 45cm, pas 35-49cm, černé v kombinaci červené a měděné.. Technologie…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské černé sportovní 3/4 kalhoty/ kraťasy ADIDAS

349 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, lehký a příjemný funkční 100% polyester s technologií FORMOTION / CLIMA365, bez podšívky, 2 boční kapsy na zip, uvedená velikost 174, boční délka 75cm, od rozkroku cca 45cm, pas 35-49cm, černé v kombinaci červené a měděné..
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu. Technologie Formotion u oblečení Adidas se umí přizpůsobit pohybů těla ve všech směrech. FORMOTION optimalizuje pohyb sportovce ve třech specifických sportovních oblastech: sporty s li-neárními pohyby, jako je běh (hlavní pozornost je zaměřena na pohyb vpřed); sporty s rotačními pohyby, jako je tenis (zde jde o rychlost a otáčivé pohyby trupu/úderové paže), a sporty se spirálovitými pohyby, jako je fotbal (zde záleží na síle a pohybu v horní a dolní části těla).
  • 6. 6. 2024, 0:36

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
PÁNSKÉ BOXERKY PUMA ACTIVISM AOP TRUNK 2-PACK
Luxusní pánské funkční triko / tričko UNDER ARMOUR

Kategorie