Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Nabízím rostliny této známé pnoucí pokojové rostliny HOYA CARNOSA - VOSKOVKA MASITÁ - Barva květu přesně podle přiložených fotek, bílá na koncích lehce do růžova s tmavě červeným středem.
Tropické liány voskovky pěstovaly v pokojích již naše babičky. Jsou nenáročné, krásně kvetou a omamně voní. Květy mají doslova porcelánový (voskový) vzhled.
Všechny druhy voskovek roní ze svých drobných růžových kvítků kapičky a vylučují jemnou medovou vůni. Voskovka je ideální parťák do moderních interiérů, pokud ji postupně přivykáme, snese i přímé slunce, suchý vzduch a mírnou zálivku. Při velkém množství květů v malých místnostech je třeba v noci hodně větrat, protože její vůně je v noci velmi intenzivní až těžká.

Nejznámější a nejoblíbenější je HOYA CARNOSA:
Voskovka je liána, jejíž výhony vyrostou až 6 metrů. Má hladké, lesklé, olivově zelené oválné listy s ojedinělými ostře ohraničenými bílými tečkami, rostoucí v páru proti sobě. Má pětičetné hvězdicovité květy, až 30 v jednom květenství. Květy jsou ochmýřeného vzhledu s velmi intenzivní vůní, bílé nebo narůžovělé s lesklou pěticípou hvězdičkou uvnitř s červeným středem. Aby kvetla, potřebuje sluneční světlo, ale nesmí být na přímém slunci. Její listy se plochou staví proti světlu, takže by se neměla otáčet. Při otáčení opadávají květy. Odkvetlé stonky se nesmí odstraňovat, protože se na nich vytvářejí další květy. Zálivka by měla být mírná ale pravidelná.

♥VŠECHNY NAŠE ROSTLINY JSOU PĚSTOVÁNY ČISTĚ PŘÍRODNĚ, BEZ CHEMIE, BEZ CHLORU A HLAVNĚ BEZ REGULÁTORŮ RŮSTU, KTERÉ NEMILE ZASKOČÍ KAŽDÉHO U BĚŽNĚ KUPOVANÝCH ROSTLIN, RŮZNÝMI PROBLÉMY ROSTLIN

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Rozměry: Rostliny mají výšku od 10-20 cm, větší v dalším inzerátu
  • Značka: NAŠE ZAHRADA
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 100; Zásilkovna na adresu 150; Kč
  • Již odpovědělo 135 zájemců
cena: 75

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*