Odpovědět na inzerát

-84%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

DVD W.I.T.C.H 1.série - disk 3.

Nové zboží k prodeji

DVD v plastovém obalu.

Seznamte se s W.i.t.c.h., pěti obyčejnými holkami, které mají neobyčejné schopnosti. Objevte spolu s nimi sílu a kouzlo přátelství. Mají sice moc nad živly, nad větrem, vodou, vzduchem a ohněm, díky tomu se také staly Strážkyněmi Velké sítě a chrání svět před zlem, stejně ale musí řešit kluky a domácí úkoly!

8. Past v Torus Filney
Zlý vládce Meridianu, Phobos, se pomocí lsti snaží odkrýt možné špiony. Vypustí totiž fámu, že se našla jeho Pečeť. Caleb mu sedne na vějičku a uvízne ve zrádném tekutém písku. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin se mu vydají na pomoc, ale musí kvůli tomu oželet školní divadelní představení, ve kterém měly hrát.

9. Stopař se vrací
Tlupa vyzvědačů, které do Heatherfieldu vyslal zlý Phobos, zahlédne Caleba, vůdce povstalců, a pašeráka Bunka. Ti by potřebovali pomoc Strážkyň, jenomže Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin jsou zaneprázdněné. Rády by se totiž dostaly na půlnoční premiéru třetího dílu jednoho filmového trháku.

10. V obrazu
Čarodějky v heatherfieldském muzeu hledají nápady, kterými by se inspirovaly při vymýšlení výzdoby školy na karneval – středověkou pouť.

11. Hvězda Thrépská
Phobosovi se podařilo získat kouzelný kámen , který byl dlouho ztracený. Majitel kamene dokáže přivolat ztraceného člověka a zároveň sebrat sílu tomu, kdo by se pokusil onomu člověku zabránit v návratu domů.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 29
Původní cena: 179 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*