Odpovědět na inzerát

-84%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

DVD W.I.T.C.H 1.série - disk 6.

Nové zboží k prodeji

DVD v plastovém obalu.

Seriál o magickém dobrodružství pěti dívčích čarodějek, natočený na motivy stejnojmenného světově oblíbeného komiksu. Seznamte se s W.i.t.c.h., pěti obyčejnými holkami, které mají neobyčejné schopnosti. Objevte spolu s nimi sílu a kouzlo přátelství. Mají sice moc nad živly, nad větrem, vodou, vzduchem a ohněm, díky tomu se také staly Strážkyněmi Velké sítě a chrání svět před zlem, stejně ale musí řešit kluky a domácí úkoly!

22. Calebova výzva
Aldarna, Calebova kamaráda, chytí, jak krade ve Phobosově hradu. Elyon ho přesvědčí, že její bratr chce pro Meridian jen to nejlepší a že co nevidět podepíše mírovou smlouvu.

23. Bitva na pláních Meridianu
Cedrik zablokuje zdroj pitné vody pro celou vesnici, protože doufá, že mu obyvatelé Meridianu ze zoufalství prozradí, kde se skrývají povstalci.

24. Vysvobození povstalců
Strážkyně zachrání člena hradní stráže, kterého Cedrik ponechal jeho osudu.

25. Ukradené srdce
Když zmizí Srdce Kondrakaru, padne podezření na Blunka. Dívky pronásledují pravého zloděje a pustí se na zmrzlá pole Torus Khylm.

26. Závěrečná bitva
Phobos se snaží uspíšit korunovaci své sestry. Cornelie cítí, že je její přítelkyně v nebezpečí, a přesvědčí Caleba, aby zaútočili.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 29
Původní cena: 179 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*