Odpovědět na inzerát

-20%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Lahev SIGG HELLO KITTY SCHOOL 0,4 l

Nové zboží k prodeji

Lahev s výbornými vlastnostmi - zdravotně hygienicky nezávadná, neobsahuje žádné škodlivé chemikálie, neabsorbuje pachy ani chutě. Maximálně odolná, těsná a lehká.
Švýcarský výrobce SIGG nabízí lahve, které nejen dobře vypadají, ale především jsou nerozbitné a je možné je používat stále, aniž by to ovlivnilo kvalitu nápojů uvnitř lahve.

Lahve SIGG jsou vyráběny z jediného kusu hliníku, což jim dodává dokonalou těsnost, pevnost, trvanlivost a to při nízké hmotnosti. Vnitřní povrch je upraven speciální patentovanou technologií EcoCare, která je zdravotně a hygienicky nezávadná, neobsahuje žádné škodlivé chemikálie (BPA), neabsorbuje žádné pachy ani chutě a při promáčknutí lahve se flexibilně přizpůsobí novému tvaru, neoloupe se.
Dětské lahve jsou velikostně koncipovány tak, aby se vešly do každého baťůžku či aktovky. Použitý materiál - hliník, zajišťuje velkou odolnost při případných pádech, při velmi nízké hmotnosti. Patentovaná vnitřní vrstva EcoCare zajišťuje, že nápoj nepřijde do kontaktu s hliníkem.
  • Značka: SIGG
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 444
Původní cena: 549 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*