Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská lahev Sigg Kids 0.4 L

Administrace

Dětská lahev Sigg Kids 0.4 L

395 Kč 495 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
SIGG jsou díky svému jedinečnému vnitřnímu povrchu, který neuvolňuje do nápojů žádné nežádoucí látky, absolutně zdravotně nezávadné. Vnitřní vrstva na přírodní pryskyřičné bázi neobsahuje žádné škodlivé látky ( BPA free ), je extrémně elastická a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská lahev Sigg Kids 0.4 L

395 Kč
Koupit
SIGG jsou díky svému jedinečnému vnitřnímu povrchu, který neuvolňuje do nápojů žádné nežádoucí látky, absolutně zdravotně nezávadné.

Vnitřní vrstva na přírodní pryskyřičné bázi neobsahuje žádné škodlivé látky ( BPA free ), je extrémně elastická a pevná, při promáčknutí láhve nedojde k jejímu porušení. Nechytá pachy a chutě, je odolná vůči kyselinám z ovocných šťáv a iontových nápojů a to i v případě, že v láhvi delší dobu zůstane např. sladký nápoj. Navíc je jejich údržba velmi jednoduchá.

Vrchní lak tvoří speciální práškové barvy vytvrzené v peci při vysokých teplotách, které jsou velice odolné a trvanlivé. Používáním SIGG láhví snížíte spotřebu PET obalů, čímž přispějete k ochraně životního prostředí, protože všechny láhve SIGG jsou vyrobeny ekologicky šetrným postupem a jsou recyklovatelné.
Objem: 0.4l
Hmotnost: cca 118g

Dětské lahve SIGG jsou lehké, nerozbitné, zdravotně nezávadné a prakticky nezničitelné.
Klobouček dětských lahví je pevně spojen s uzávěrem, takže ho děti neztratí. Šroubovací uzávěr je opatřen pítkem, které zajišťuje pohodlné pití a uzavírá se snadno otočením, které hravě zvládnou i dětské ruce.

Lahve jsou vyrobeny z hliníku, který je uvnitř opatřen speciální vrstvou Sigg EcoCare. Tato vnitřní vrstva je ze speciálního materiálu, který dokonale zachovává chuťové a aromatické vlastnosti nápoje a na rozdíl od PET lahví neuvolňuje do nápojů žádné toxiny ani jiné nežádoucí látky.

Ani při případném mechanickém poškození lahve (např. velkým tlakem nebo promáčknutí po pádu) vnitřní povrch nepopraská, ale přizpůsobí se novému tvaru a lahev může dál bez obav používat.

Všechny lahve SIGG jsou vyráběny v továrně firmy ve Švýcarsku, což umožňuje maximální kontrolu kvality.
  • 5. 2. 2024, 19:23

  • Zobrazení

    398

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Láhev Isostar 1, 0 l špunt
Láhev SIGG Traveller Red 1 l - SIGG
Lahev SIGG HELLO KITTY SCHOOL 0, 4 l
Lahev Sigg 0.6 L - Pague
Autosedačka CYBEX + Isofix
Lyžařské kalhoty vel. 98 / 104 a 110/116
Jarní/podzimní čepice. vel.110/122, 122 /140

Kategorie