Zobrazit přihlášovací formulář

Lahev SIGG HELLO KITTY SCHOOL 0,4 l

Administrace

Lahev SIGG HELLO KITTY SCHOOL 0,4 l

444 Kč 549 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
Lahev s výbornými vlastnostmi - zdravotně hygienicky nezávadná, neobsahuje žádné škodlivé chemikálie, neabsorbuje pachy ani chutě. Maximálně odolná, těsná a lehká. Švýcarský výrobce SIGG nabízí lahve, které nejen dobře vypadají, ale především jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lahev SIGG HELLO KITTY SCHOOL 0,4 l

444 Kč
Koupit
Lahev s výbornými vlastnostmi - zdravotně hygienicky nezávadná, neobsahuje žádné škodlivé chemikálie, neabsorbuje pachy ani chutě. Maximálně odolná, těsná a lehká.
Švýcarský výrobce SIGG nabízí lahve, které nejen dobře vypadají, ale především jsou nerozbitné a je možné je používat stále, aniž by to ovlivnilo kvalitu nápojů uvnitř lahve.

Lahve SIGG jsou vyráběny z jediného kusu hliníku, což jim dodává dokonalou těsnost, pevnost, trvanlivost a to při nízké hmotnosti. Vnitřní povrch je upraven speciální patentovanou technologií EcoCare, která je zdravotně a hygienicky nezávadná, neobsahuje žádné škodlivé chemikálie (BPA), neabsorbuje žádné pachy ani chutě a při promáčknutí lahve se flexibilně přizpůsobí novému tvaru, neoloupe se.
Dětské lahve jsou velikostně koncipovány tak, aby se vešly do každého baťůžku či aktovky. Použitý materiál - hliník, zajišťuje velkou odolnost při případných pádech, při velmi nízké hmotnosti. Patentovaná vnitřní vrstva EcoCare zajišťuje, že nápoj nepřijde do kontaktu s hliníkem.
  • 4. 6. 2023, 21:43

  • Zobrazení

    194

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dětská lahev Sigg Kids 0.4 L
Láhev Isostar 1, 0 l špunt
Láhev SIGG Traveller Red 1 l - SIGG
Lahev Sigg 0.6 L - Pague
Autosedačka CYBEX + Isofix
Lyžařské kalhoty vel. 98 / 104 a 110/116
Jarní/podzimní čepice. vel.110/122, 122 /140

Kategorie