Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Deníček, do kterého si můžete i psát, obsahuje celkem 288 stránek z toho je potištěných jen 184 stránek, zbytek je na popsání :)

Nikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí, když ho najednou nemůže najít!

Nikki nezbude nic jiného než se pustit do pátrání. A zatímco svůj milovaný deník hledá po celé škole, zapisuje si seznam důležitých tipů, které využije každá mimoňka toužící po parádně vyšperkovaném deníčku! Kniha obsahuje zbrusu nový příběh Nikki a jejích kamarádů, spoustu rad a nápadů na psaní vlastního deníčku a také volné stránky, do kterých si čtenářky můžou zapsat (a zakreslit!) své vlastní mimoňské zážitky, pocity a trable.
  • Značka: MLADÁ FRONTA
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 55; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 99
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)