Zobrazit přihlášovací formulář

Deník Mimoňky - Tvůj vymazlený mimózní deníček

Administrace

Deník Mimoňky - Tvůj vymazlený mimózní deníček

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Deníček, do kterého si můžete i psát, obsahuje celkem 288 stránek z toho je potištěných jen 184 stránek, zbytek je na popsání :) Nikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Deník Mimoňky - Tvůj vymazlený mimózní deníček

99 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
Deníček, do kterého si můžete i psát, obsahuje celkem 288 stránek z toho je potištěných jen 184 stránek, zbytek je na popsání :)

Nikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí, když ho najednou nemůže najít!

Nikki nezbude nic jiného než se pustit do pátrání. A zatímco svůj milovaný deník hledá po celé škole, zapisuje si seznam důležitých tipů, které využije každá mimoňka toužící po parádně vyšperkovaném deníčku! Kniha obsahuje zbrusu nový příběh Nikki a jejích kamarádů, spoustu rad a nápadů na psaní vlastního deníčku a také volné stránky, do kterých si čtenářky můžou zapsat (a zakreslit!) své vlastní mimoňské zážitky, pocity a trable.
  • 20. 5. 2024, 21:12

  • Zobrazení

    618

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lego Minifigures Marvel Silvie
Filly koník plyšový
Lego Minifigures Marvel
Retro stavebnice MERKUR
Hračky od McD
MCDONALDS / MATTEL

Hračky od McD

Kung Zhu Křečci od Mc Donalds
Výroba šperků Barbie
Polly Pocket Zábava na pláži

Kategorie