Zobrazit přihlášovací formulář

Deník Mimoňky - Tvůj vymazlený mimózní deníček

Administrace

Deník Mimoňky - Tvůj vymazlený mimózní deníček

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Deníček, do kterého si můžete i psát, obsahuje celkem 288 stránek z toho je potištěných jen 184 stránek, zbytek je na popsání :) Nikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Deník Mimoňky - Tvůj vymazlený mimózní deníček

99 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
Deníček, do kterého si můžete i psát, obsahuje celkem 288 stránek z toho je potištěných jen 184 stránek, zbytek je na popsání :)

Nikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí, když ho najednou nemůže najít!

Nikki nezbude nic jiného než se pustit do pátrání. A zatímco svůj milovaný deník hledá po celé škole, zapisuje si seznam důležitých tipů, které využije každá mimoňka toužící po parádně vyšperkovaném deníčku! Kniha obsahuje zbrusu nový příběh Nikki a jejích kamarádů, spoustu rad a nápadů na psaní vlastního deníčku a také volné stránky, do kterých si čtenářky můžou zapsat (a zakreslit!) své vlastní mimoňské zážitky, pocity a trable.
  • 14. 1. 2024, 19:25

  • Zobrazení

    605

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hexbug Nano Construct
Hračky od McD
MCDONALDS / MATTEL

Hračky od McD

Hračky od McD
Plyšový Angry Birds Star Wars
Létající ptáci Angry Birds
WINX Bloom od McD
Batoh Monster High
Výroba šperků Barbie
Jezdící motorka WINX od Bloom

Kategorie