Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím knížku SÍDLIŠTĚ V OHROŽENÍ ze série Agáta & Doktor Lupa, autor Gerit Kopietzová a Jörg Sommer. Překlad Blanka Mizerová, ilustrace/foto Barbara Scholz. Žánr - Dobrodružné. Pro děti a mládež od 9 let.

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Z obytného bloku na sídlišti, ve kterém bydlí dědečkův přítel Albert, se mají nájemníci ze dne na den vystěhovat a domy se mají demolovat. S tím se ale obyvatelé čtvrti nemohou smířit. Přijdou Agáta s Lupou na to, kdo za tím vším vězí? Oba malí detektivové sledují podezřelého majitele stavební firmy a zjišťují podivné skutečnosti...

Ve volné řadě detektivních příběhů řeší Agáta Bystrá a doktor Lupa svérázným způsobem řadu zapeklitých případů. Neocenitelnou pomůckou pro ně při tom je kouzelná lupa, která sice vypadá zcela běžně, ale dá se s ní podívat třeba přes zeď, skrz dveře nebo do kufru.
Každá knížka této série obsahuje jeden exemplář podobné lupy. Až ji mladí čtenáři přiloží na šedé plochy obrázků s tajemstvím, sami uvidí, co náš tým detektivů právě vypátral. Budou moci případ řešit zároveň s ním a procvičit si tak vlastní pozorovací i kombinační schopnosti.

Vydal FRAGMENT, 2002
Pevná vazba, rozměr: 12,5 × 19,5 cm, 120 stran. Stav: použitá, funkčně dobrý

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Zásilkovna na adresu 100; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 90

* Takto označená pole jsou povinná
*