Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... velice zdařilý, nápadně propracovaný koberec. Ideální do obývacího pokoje nebo do kuchyně – hladký povrch koberce se snadno vysává. Koberec je také vhodný pro venkovní použití (balkon, terasa, apod.), protože je vyrobený tak, aby odolal dešti, slunci a špíně. Pokud koberec navlhne, jednoduše ho přehoďte přes zábradlí nebo volně srolujte a postavte kolmo, takto rychle uschne. Jedná se o strojově tkaný koberec. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...............................................

Užitečné informace:
Pro větší bezpečí a pohodlí použijte protiskluzovou podložku, která se dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 2 protiskluzové podložky (65×125 cm). V případě potřeby upravte.

...............................................

Návod na údržbu:
Čištění: Používejte jemný mycí prostředek, čistěte jemným kartáčem a oplachujte důkladně vodou. Koberec nechte úplně vyschnout. Ruční praní, max. teplota vody 40 °C. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.

...............................................

Materiál:
Užitná část: 100% polypropylen.
Rub: syntetický latex.
  • Rozměry: délka: 200 cm, šířka: 80 cm, tloušťka: 5 mm, plocha: 1,60 m², povrchová hustota: 1300 g/m², váha balíku cca 3,5 kg
  • Velikost: L
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 99; Kč
  • Již odpovědělo 5 zájemců
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 799
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*