Zobrazit přihlášovací formulář

BÉŽOVÝ koberec, PUNTÍKY, nízký vlas 133x195 cm C

Administrace

BÉŽOVÝ koberec, PUNTÍKY, nízký vlas 133x195 cm C

799 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 99 Kč
... tento elegantní koberec je v uklidňujících neutrálních barvách. Má hravý abstraktní vzor, který poutá pozornost. Je vyrobený z odolných syntetických vláken a snadno se udržuje. Barvy a hravý design dodají Vašemu pokoji svěží nový vzhled a dojem.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÉŽOVÝ koberec, PUNTÍKY, nízký vlas 133x195 cm C

799 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... tento elegantní koberec je v uklidňujících neutrálních barvách. Má hravý abstraktní vzor, který poutá pozornost. Je vyrobený z odolných syntetických vláken a snadno se udržuje. Barvy a hravý design dodají Vašemu pokoji svěží nový vzhled a dojem. Neutrální barvy vypadají dobře téměř všude a lze je snadno sladit s ostatními textiliemi. Perfektní velikost a tvar u postele nebo na chodbě. Koberec je ze syntetických vláken, takže je pevný a odolný vůči skvrnám. Skvrny stačí otřít vlhkým hadříkem. Skvěle se hodí na všechny druhy podlah. Dokonce i vytápěnou. Strojově tkaný koberec. Díky syntetickým vláknům je koberec odolný a snadno se čistí. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
......................................................

Užitečné informace:
Pro větší bezpečí a pohodlí použijte protiskluzovou podložku, dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 1 protiskluzovou podložku (65×125 cm, 129 Kč). V případě potřeby upravte podložku nůžkami, nebo přeložte.
......................................................

Materiál:
Vlas: 100% polypropylen. Rub: polyolefinový plast.
......................................................

Návod na údržbu:
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.
......................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Šířka: 133 cm. Délka: 195 cm. Plocha: 2,59 m². Povrchová hustota: 1180 g/m². Tloušťka: 11 mm.

  • 29. 4. 2024, 21:40

  • Zobrazení

    558

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŽLUTÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm
Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie