Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Jako nová, lehká, 100% polyester s technologií ClimaProof / Formotion , uvedená velikost S . délka 69-71cm, průramky 54cm, rukávy od krku 78cm, barva červená..
ClimaProof® funguje jako bariéra k zamezení prostupu srážek skrze materiál, ale současně umožňuje prostup tepla a odpařovaného potu ven od těla. ClimaProof® Wind je nejprodyšnější, lehká struktura, jejíž úroveň ochrany je nastavena k použití pro častý pohyb. Je to ideální materiál pro odpolední běh v chladných, vlhkých podmínkách. Udržuje vás v teple, protože zamezuje ztrátám tepla, jež by se jinak uvolňovalo kvůli větru proudícímu kolem těla (tomu je přístup zamezen), a zároveň materiál umožňuje odpaření maximálního množství potu, a tím i jeho odvod pryč od povrchu těla.
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu. Technologie Formotion u oblečení Adidas se umí přizpůsobit pohybů těla ve všech směrech. FORMOTION optimalizuje pohyb sportovce ve třech specifických sportovních oblastech: sporty s li-neárními pohyby, jako je běh (hlavní pozornost je zaměřena na pohyb vpřed); sporty s rotačními pohyby, jako je tenis (zde jde o rychlost a otáčivé pohyby trupu/úderové paže), a sporty se spirálovitými pohyby, jako je fotbal (zde záleží na síle a pohybu v horní a dolní části těla).
  • Velikost: S
  • Značka: ADIDAS
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 88; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 389
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*