PRACÍ PROSTŘEDEK
Mamulenky, jaký používáte prací prostředek do pračky ? Prášek ? Kapsle ? Gel ? Aviváž ano či ne ? Prosím o radu, je toho na trhu tolik...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 21 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 31112 (6.6.2011, 7:53)
Já používám gel- Persil nebo Ariel (je k prádlu šetrnější než prášek) a aviváž nejčastěji fialový Silan (občas zkusím i něco jiného, ale vždy se vrátím k této). ALe myslím, že Vám tu stejně jaždý poradí něco jiného, to si asi člověk musí vyzkoušet sám, co mu nejlépe bude vyhovovat. Nedávno sem někdo dával výsledky testů prášků a gelů.

ODPOVĚDĚT
Karina P. (♥Minnie♥) ID 367995 (6.6.2011, 7:58)
Já mám vyzkoušené všechno, teď "jedu" v gelu, ale zase jsem četla, že to zanáší pračku takovým tím slizem ... *-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 31112 (6.6.2011, 8:21)
Karin, to jsem taky někde četla, ale používám gely od doby, co se snad začly prodávat, min. 10 let určitě a pračka mi celou dobu jela na gelech a zanešená nijak nebyla - odešla před 2 měsíci, ale ne na zanesení, odešel motor, ale sloužila 12 let, takže prostě dosloužila. Každopádně gel je k prádlu jemnější, práčky by se měly nejprve rozpustit ve vodě, než se dají do pračky, aby prádlo nedřely. Spíš bych se bála kapslí, co ten obal, .....ale nevím, nejsem s kapslemi spokojená, resp. voní naprosto nádherně, ale na plnou pračku je potřeba 2, a to už se prodraží, nejsem sama, kdo má takovou zkušenost (už se to tu řešilo vícekrát), ale opravdu každý je spokojený s něčím jiným.

ODPOVĚDĚT
Celkem: 21 (zobrazuje se 21-21)<< předchozí 1, 2