ŠIKULKY PROSÍM O RADU- IKEA
Maminky budeme pořizovat kuchyňskou linku z Ikea prosím ale nemáme pravý úhel v rohu. Dělají takové skřínky které tam půjdou?? Máme takz otevřený roh...děkuji moc
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Renata F. (Viko) ID 233071 (14.10.2010, 1:04)
(L) (L) (L) (L) (L) (P) (P) (P) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (13.10.2010, 22:05)
my máme taky otevřený roh, kuchyň máme z Ikea a šlo to i tím sektorem. Pokud máte doma šikovného chlapa, tak to zvládne. Naši kuchyň montoval manžel s tchánem. Kuchyň je do L, a pracovní desky kopírují ty křivé zdi. V rohu tu škvíru manžel zadělal deskou v barvě linky, kterou uřezal na míru. (Y)

ODPOVĚDĚT
Liba G. (liba1963) ID 226141 (13.10.2010, 21:34)
vzteky,jak jsem pitomá,že jsem na ně nedala pozor!!! 8o|
Zavolali jsme je zpátky,barvu sice nepřiznali,ale díly jeli sami vyreklamovat.Při sesazování nových dílů byli sice opatrnější,ale stalo se jim to samé!!Naštěstí to nebylo tolik,tak jsem to rzchle zakamuflovala černou lihovkou a bleskem navěsila na raminka oblečení,protože kdyby si toho manžel všimnul,opakovalo by se to pořád dokola a s tím samým efektem.
Prostě sektor je sektor!!!
A navíc
Chlapi,co vám to montují,to nedělají pro sebe,je to nestálo ani korunu,tak co!!Co by se namáhali a dělali něco pořádně,ne?
Takže-Maertinko,buďte opatrná a nekompromisní,jinak na ně nic neplatí.
Budu držet palce,ať vám to dobře dopadne.
Ahojky Liba. (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (3boys) ID 49148 (13.10.2010, 20:33)
U mamky v kuchyni taky nebyl pravý úhel v rohu, ale chlapi si s tím poradili. Montovali to na lišty a tím dorovnávali roh. Ale nebylo to jednoduché. Každopádně Ikea je sektor a to občas přináší problémy. Pokud si to budete montovat sami, tak musíte dávat pozor. Pokud to budou montovat oni, tak bacha, dají od toho ruce pryč a chtějí spoustu peněz. Oni jsou zvyklí to montovat na sádrokarton a do pravých úhlů. Doporučovala bych se s nimi o tom pobavit.

ODPOVĚDĚT
Liba G. (liba1963) ID 226141 (13.10.2010, 21:23)
Hlavně u nich musíte stát a koukat jim pod ruce.
Já mám z Ikei velikou skříň a když ji chlapi přijeli montovat,vyzvěděla jsem,že oni pro Ikeu pouze montují,že jsou jiná firma.Takže-Ikea nemá svoje montážníky.Alespoň ne v Brně.Myslím si,že to bude všude stejné.
Ale k věci!!!Než se pustili do práce jsem jim řekla,že kdyby našli vadný díl,ať ho nemontují,že ho budeme reklamovat.
Oni-že je to jasný,že přesně toto mají ve smlouvě.
Jenže-ouha!!!!!Skříň smontovali a klidně si odjeli.Já byla sama doma a měla plno práce,takže jsem je blbec ani nezkontrolovala.
Za chvíli přišel manžel,koukl do skříně a já myslele,že mě vynese v zubech!!!Zuřil jak pes :-@Záda ve skříni byly ze dvou dílů do sebe vsazených a asi jim to nějak nešlo,tak než aby se to aspoň pokusili spravit,narvali je do sebe a jak díly k sobě neseděly(sektor),prostě jakoby popraskaly.Černá se proměnila na fialovou perleť a já bělala vz

ODPOVĚDĚT