UMĚLÉ NEHTY
HOLKY PROSÍM PORADTE...CHTĚLA BYCH SI NECHAT POPRVÉ UDĚLAT NEHTÍKY,ALE MÁM POMĚRNĚ SVOJE NEHTY SILNÉ A KVALITNÍ,NELÁMOU SE A BOJÍM SE ŽE SI JE TÍM ZNIČÍM...KTERÉ TYPY UMĚL.NEHTŮ JSOU NEJMÍN AGRESIVNÍ??JDE MI HLAVNĚ O TO ABY ZŮSTALY DÉLE NALAKOVANÉ
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Monika K. (imann) ID 205783 (2.2.2012, 0:06)
Všem , kterým nedrží gel na nehtech doporučuji akrygel. Gel je pružný a akryl je tvrdý. Nedoporučuji samotný akryl - je agresivní k nehtové ploténce, je tvrdý tudíž praská a na slunci nebo v soláriu žloutne a nemá rád vodu. Takže nevhodný na mytí nádobí, pro servírky apod. Po sundání akrylu jsou nehty zničené a dlouho se musí používat výživné laky s kalciem apod. Gel a akrygel tyto negace nemají. Které nechcete použít umělé nehty- tipy ( z těch se totiž konečky neodlupují) doporučuji prodloužení nehtu gelem na šablony. Vhodné pro třepivé, měkké a lámavé nehtíky. Nehty při 100% odvedené práci musí vydržet nejméně 3 týdny, pokud se mechanicky nezničí ( nárazem apod.) nebo neodrostou. Pokud se někomu tvoří v gelu bubliny je to špatná práce nehtařky - nesprávně ho nanáší a čeří.
:-)

ODPOVĚDĚT
Veronika K. (merapi) ID 88973, mimibazar.cz/merapi (21.5.2011, 11:51)
Holky moc Vám děkuju za rady (L) (L) (L) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Dominika B. (DomuskaB) ID 325764 (21.5.2011, 10:36)
je to úplně jedno, tam není problém v té hmotě, ale v tom, že nehty se musí zbrousit, a po vícenásobném broušení prostě slábnou, pak normálně dorostou v kvalitě, na jakou jste zvyklá (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (21.5.2011, 9:56)
Pokud máte svoje nehtíky kvalitní, pak je škoda dávat cokoliv, protože i ten nejšetrnější gellak je drobátko zničí, musí se totiž obrousit lehounce blokem a na to se dá vodička pro lepší přilnavost, která vždycky velmi mírně naleptá nehtíky, jakoby rozevře šupinky nehtu od sebe (viditelné jen pod mikroskopem), aby do těch mezer líp pronikl gellak, nebo gel, nebo akryl a tím to líp drží, obzvlášť to, co se pak zapéká pod UV lampou. Nejlepší je P-SHINE, to je přírodní péče, jinak bych Vám doporučila ten gellak, je to barevné, vypadá to jako nalakované nehty a z těch umělotin je to opravdu nejšetrnější. http://www.modelaznehtu.cz/index.php?sk=&&m1=1&&clanek=381 je víc značek a velký výběr barev, koukněte. (F)

ODPOVĚDĚT
IVETA H. (ivecta) ID 76797, mimibazar.cz/ivecta (21.5.2011, 9:45)
Veroniko ted je novinka je to gel lak je to super nehty jsou v podstate nalakovane ale vyrzi cca 14 dni ale musi se to take davat do lampy jako u gelovych je to docela novinka a dle me to nehty tak nazatizi :-)

ODPOVĚDĚT
Veronika N. (Báda) ID 14259, mimibazar.cz/bada (21.5.2011, 8:10)
nehty nechte jen potáhnout gelem, stačí jakoby "nalakovat", jsou i gely na přírovní nehty, jestli máte svoje nehty pevné, tak můžete vyzkoušet p-shine, je to jakoby vosk vleštěný do nehtu, nehty vypadají leskle, jakoby nalakového bezbarvým lakem, nemělo by se hned lakovat (cca 3 dny) ale potom vydrží lak délé, chodí se také na doplnění..........

ODPOVĚDĚT
markéta k. (kainovka) ID 140917 (21.5.2011, 7:34)
Jestli máte svoje hezký, je to škoda nechat si dělat umělý. Zeptejte se, tam kde je dělaj, jestli by by vám je nenalakovali a nepřetáhli gelem. Lak vydrží a neničíte si tolik svoje. Tchýně to tak měla udělaný a nemohla si to vynachválit. Nevím, teda jak to bylo pak s předěláním, ale ze zeptání nic nedáte.

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (21.5.2011, 7:01)
Veroniko, ze stejného důvodu jsem měla umělé nehty i já. Měla jsem gelové, držely mi dobře a nalakování vydrželo opravdu do dalšího doplnění.
Pak jsem je sundala a bylo to v pohodě. Nehty - původní - byly o trošku slabší, ale žádný problém. Dorostly zase v kvkalitě na kterou jsem byla zvyklá.
Umělé nemám teď proto,že mě strašně vadilo ,-) že musím chodit na doplnění a trávit tam skoro 2 hoďky 8-|

Ale každopádně nehty byly supr |:o)

ODPOVĚDĚT