Nákupy v Passau
nebyla jsem tam už cca 15 let:-) Kde se tam teď dobře nakupuje? Drogerie, hračky, oblečení ...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Dagmar B. (DášaB) ID 105375, mimibazar.cz/dasabizkova (30.8.2011, 6:49)
CHODÍME STEJNĚ JAKO PANÍ MARTINA (Y) (Y).JEZDÍME TAM TAK JEDNOU ZA 2 MĚSÍCE A MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST. HRAČKY TAKÉ KUPUJI V TOYSROYS(TAKÉ V PASOVĚ, SMĚR LINZ) A DROGERII NAKUPUJI V DM A V MULLER... (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Ivana P. (lakiara) ID 66214, mimibazar.cz/lakiara (30.8.2011, 0:34)
Ježiš Pasov,to je moje láska a to jsem tam nebyla snad 10 let :-( :-( :-(Nějak časově nestíháme,kvůli stavbě,ale pořád si říkáme,že se tam musíme zas stavit...
A to jsme z Vimperka prosím,74km ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Andrea B. (ajaaagi) ID 247814 (30.8.2011, 0:03)
Tak my chodíme tu stejnou trasu jako paní Martina v komentáři podemnou. A spokojenost.Parkujeme auto v Donaucentru v garážích a vylezete hned na té pěší zóně. (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (29.8.2011, 22:16)
Dobře se nakupuje přímo v centru města...pěší zóna, kde je HM, Muller /drogerie, parfémy, hračky, domácí potřeby/, třípatrová nákupní galerie a tam včechny velké obchody...všechno pěkně pohromadě na cca 300m...a pak pěkná procházka dál do města směrem k dómu...opět pěší zóna, kavárny přímo na ulici...paráda. Do Pasova jezdíme několikrát do roka a milujeme to tam...spojujeme nákupy s procházkou po městě a někdy i kolem řeky až k soutoku a pak starými uličkami zpátky do centra. Pokud se budete chtít na něco zeptat...klidně poradím /když budu vědět/ (hello) (F)

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (martyssimis) ID 129484, mimibazar.cz/martyssimis (31.8.2011, 16:08)
MARTI A MŮŽU SE VÁS ZEPTAT,KDE SE DOBŘE NAKUPUJE DROGERKA? CHTĚLA BYCH SI NASYSLIT HLAVNĚ NĚJAKÉ PRÁŠKY NA PRANÍ A AVIVÁŽE. JE DOBRÁ DROGERKA TEN REAL? A PŘÍPADNĚ KDE JÍ TAM NAJDEME. NEJDE MI ANI TAK O TO UŠETŘIT, ALE SPÍŠ O VÝBĚR.

ODPOVĚDĚT
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (31.8.2011, 21:44)
Dobrý večer Marti...to jste mě zaskočila ,-) protože já vždycky drogerii a hlavně kosmetiku /parfémy/ nakupuji buď na pěší zóně v Muller nebo v té nákupní galerii je DM. Vždycky si u vchodu vezmu leták a projedu akce...a podle toho nakoupím, co je v akci a výhodnější než u nás...ale to je tam skoro všechno +o( Drogerii Real neznám...pouze obchod Real ve Zwieselu...a to je supermarket, kde mají všechno a je spíš z té kategorie dražších (L)

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (martyssimis) ID 129484, mimibazar.cz/martyssimis (1.9.2011, 13:34)
MOC DĚKUJU MARTI (L) (L) (L)
UDĚLÁM TO JAKO VY, ZKOUKNU V CENTRU TEN MÜLLER A DM.
TEN REAL ASI BUDE FAKT SUPERMARKET, ALE V PASSAU BY MĚL TAKY NĚKDE BÝT. ÚDAJNĚ SE TAM PRÁVĚ DOBŘE NAKUPUJE DROGERIE, ALE TO JE JEDNO MANŽEL BY HO SE MNOU STEJNĚ NEHLEDAL . JAK HO ZNÁM PROJDEME TU PĚŠÍ ZÓNU A ON UŽ PAK BUDE CHVÁTAT ZA ZNÁMÝMA NA PIVKO DO KARPFHAMU NA FEST (H). PONĚVADŽ TO JE PRAVÝ DŮVOD PROČ TAM VYRÁŽÍME, A JÁ JSEM SI HNED PROSADILA ŽE SE PŘI TÉ PŘÍLEŽITOSTI CHCI PODÍVAT DO PASOVA. ZA JINÝCH OKOLNOSTÍ BY MU LEZENÍ PO OBCHODECH NEVADILO, NĚKDY MI PŘIPADÁ ŽE JE HORŠÍ JAK JÁ- TEDA CO SE OBLEČENÍ, BOT APOD TÝČE :-D :-D :-D ALE TENTOKRÁT SE TĚŠÍ NA KAMARÁDY NA PIVEČKO A PAPÁNÍ ,-)

ODPOVĚDĚT