dotaz nintendo
prosím kdo máte tuto konzoli, jdou přehrávat dvd s filmy jako u playstationa? Máte někdo hru mario kart? jestli je zajímavá? váhám mezi variantou sport + sport resort nebo sport + mario kart. Co podle vás víc pobaví? děkuji za komenty a rady
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Věra H. (Kelisek) ID 10193 (14.11.2011, 7:05)
Máme druhým rokem sports resort a super. Jestli jdou přehrávat DVD teda nevíme, nikdy jsme nezkoušeli. U nás se nintendo Wii nezastaví. Holky se pořád nemůžou nabažit. Jen v létě sem tam odpočívalo, ale teď už to zase jeden naplno. A manžel? Pro něj super hračka, jak jdeme spát, je to jeho. Vydrží u něj až do rána. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
MARCELA Š. (T.Mugler) ID 139723, mimibazar.cz/TMugler (13.11.2011, 18:53)
....máme již třetí rok a můžu jen doporučit (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)....kluci hraji denodenně ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)....máme Wii Sport, Wii Fit, Harry Potera a White Snowboarding....nejvíce u nás letí Wii sport a fit !!!!!!!!.....jinak na této konzoli můžete hrát pouze hry k ni určené.....nic jiného vám nepůjde ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana D. (carlucita) ID 30796, mimibazar.cz/carlucita (12.11.2011, 16:56)
my už jí máme taky několikátý rok.... a taky Sport Resort... dokoupili jsme taky nějaké hry... nehrajeme denně, ale když je třeba venku šeredně, tak pořádáme různé turnaje ,-) ,-)
(X) to s námi zvládá hrát od 6 let a taky jí to moc baví ,-) ,-)... jen jsme dokoupili ještě ovladače, protože když nás hraje víc, tak nemusíme přehazovat ovladač... to neustálé sundavání a nandávání na ruku bylo náročné.... ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Markéta F. (Mercedes) ID 11638, mimibazar.cz/mercedes (12.11.2011, 13:24)
Máme Wii jž rok, pokud vím filmy na něm přehrávat nejdou, máme Sport Resort a dokupujeme dětem hry. Malej toužil po hře Mario, ale to ho nějak moc nebere. Hra která u nás frčí nejvíc je Hot Wheels - Track Attack. Nic jiného už nezapíná.

ODPOVĚDĚT