| Ludmila K. (tyrkysový kamínek) ID 182593, mimibazar.cz/tyrkysovykaminek (22.12.2011, 19:53) |
Dá se udělat šťavka na oleji dusíte tři cubule, když začnou sklovatět (né moc do hněda) přidejte papriku, kostku masoxu, lžičku kečupu,vodu pořád míchejte do zhoustnutí. Potom tam dejte to hotové masoa nechte ho tam co nejdéle, aby nasáklo tu chuť šťávy. Pokud budete chtít hustější, zahustěte lžící hladké mouky. Ale chutnější je, když máte doma tvrdší chleba,ořízněte kůrku a tu nastrouhejte na jemno a tou guláš zahustěte. Získá jemnou chuť a nestratí hnědou barvu.Dobrou chuť.
ODPOVĚDĚT |
| Eva S. (samuelek2008) ID 182708, mimibazar.cz/samuelek2008 (23.12.2011, 11:40) |
Udělala sem to přesně podle Vás a je to famózní,díky moc a přeji krásné Vánoce
ODPOVĚDĚT |
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 276863 (22.12.2011, 20:05) |
Připojuji se k tomuto receptu, jen bych doporučila místo kečupu rajský protlak... syn je vyučený kuchař a naučil mě protlak používat do hovězího guláše... a to vařím víc než 30 let...
ODPOVĚDĚT |