Holky, jak děláte rizoto, pokud zbyde maso od oběda? Mám pocit, že furt dělám jedno a to samé... děkuji za nápady:)
|
| Lenka K. (Lenicka6) ID 93706, mimibazar.cz/lenicka6 (3.4.2012, 22:39) | největší fígl je(dřív jsem nedělala)že si zvlášť nasmažím hooodně cibulky do hněda a tu potom vmíchám do hotového rizota!!ono to dodá super chuť
ODPOVĚDĚT |
|
| Soňa N. (fearold) ID 136975 (3.4.2012, 21:56) | Mě se taky zdálo, že je to pořád to samé, tak jsem našla recept, kde se na cibulce osmahne maso a v hrnku se v mikrovlnce rozehřeje troška mléka se dvěma taveňáky a to se vmíchá do masa a prohřeje. To se pak naleje na uvařenou rýži s nastrouhanou vařenou mrkví, promíchá a hotovo. Je to fakt moc dobrý, zase trošku jiná chuť, dětem to moc chutnalo .
ODPOVĚDĚT |
|
| Anna V. (vset.anna) ID 333727 (3.4.2012, 19:54) | Díky holky už se mi sbíhají sliny
ODPOVĚDĚT |
|
| Jarka S. (pupuša) ID 91897 (3.4.2012, 19:04) | Rýži udusím zvlášť Vařené, dušené nebo pečené maso pokrájím na drobno. V hluboké pánvi osmahnu cibuli, přidám maso, pokrájené žampiony a hrášek. Osolím a nechám dusit dokud žampiony nezměknou. Přidám sladkou papriku a po částech přidávám dušenou rýži. Před podáváním zasypu strouhaným sýrem Když mám chuť použiji i kukuřici.
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana F. (snehulinka) ID 140857, mimibazar.cz/snehulinka (3.4.2012, 18:58) | přimíchávám kari pro pěknou žlutou barvu a steril kukuřici
ODPOVĚDĚT |
|
| Lenka M. (Leamm) ID 179407 (3.4.2012, 18:41) | Já dělám z kuřecích křídel. Klasicky upeču v troubě s kořením na drůbež nebo s jakýmkoliv, které zrovna popadnu. Křidýlka oberu, maso nakrájím na malé kousky, i s výpekem přidám do uvařené rýže, dám uvařenou mraženou zeleninu, posypu sýrem a je to. Je to spíš jako klasické kuře s rýží, ale u nás to má větší úspěch
ODPOVĚDĚT |
|
| Marta K. (marslavkar) ID 133904 (3.4.2012, 18:12) | Dělám klasické - cibulku, červenou papriku a maso, k tomu přidám zavařené zeleninové lečo, rýži, podleju vodou a vařím. Nakonec sypeme uzeným sýrem. Toto "červené" naše rodina miluje... Zrovna včera jsme měli k obědu
ODPOVĚDĚT |
|
|
| Jana J. (Odry7) ID 53125 (3.4.2012, 17:56) | Na rozpálenou pánev s omastkem hodím cibuli, česnek, hrášek, maso, co mám, zeleninu, co mám doma, nebo houby, ale to dělám pak bez čessneku, ochutím kořením, na jaké mám zrovna chuť. Zvlášť uvařím kulatou rýži a tu pánev do ní pak vyklopím. Navrch pak nastrouhám ementál.
ODPOVĚDĚT |
|