brambory jako příloha
holky, jak děláte brambory? My je známe jako vařené s máslem, vařené na paprice, brkaše, šťouchané, knedlíky, americké v troubě, smažené jako krokety a hranolky....díky za další tipy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 15 komentářů
Veronika H. (veronininka) ID 190912 (1.9.2012, 21:39)
Jéžiš, moje děti je milují zapečené na smetaně s kořením a sýrem (Y) Pak dělám bramborové placky, bramboráky, brambůrky, šťouchané s pažitkou a libečkem a třeba smahlou slaninku.

ODPOVĚDĚT
Lenka Patřičná (Pat74) ID 10106, mimibazar.cz/pat74 (1.9.2012, 19:14)
Brambory ve slupce syrové na kolečka na plech do trouby. Přidat máslo a namačkaný česnek. Nechat upéct a pak osolit. (clamp) (clamp) (clamp). Nebo bramborové placky. uvařit brambory ve slupce,oloupat,nechat vychladnout,nastrouhat na jemno,osolit,vajíčko,hr.mouka,kmín a udělat těsto a z toho placičky a osmažit na oleji na pánvi. (Y). Lenka

ODPOVĚDĚT
Helena Č. (Helena3) ID 46903, mimibazar.cz/helena3 (2.9.2012, 0:38)
(pl)

ODPOVĚDĚT
Anna V. (vset.anna) ID 333727 (1.9.2012, 17:07)
Téda, no já :-o :-o kolik lákavých receptů ,-) díky holky (L)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka C. (dvladka) ID 1058, mimibazar.cz/dvladka (1.9.2012, 16:30)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=4286 (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (1.9.2012, 16:18)
My si často děláme křápance, stačí malý průměr, ale určitě tenké, krásně propečené, křupavé.

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (HedvikaSibyla) ID 354461, mimibazar.cz/hedvikasibyla (1.9.2012, 15:39)
Tip na ohřívané brambory, které fakt nesnáším. Posypat sušenou bazalkou, omastit kouskem másla (Y) Je to mňamka, naučil mě to náš kuchař, když jsme vlastnili restauraci.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (1.9.2012, 15:15)
Já dělám bramborovou kaši (přidávám mrkev a potom hooodně pažitky, nebo zelenou cibulku, máslo, smetana) vařené s máslem, pečené v troubě (půlky brambor ve slupce upeču, pak promíchám s máslem a osolím-výborné, bramboráky, chlupaté knedle, bramborové placky, lokše, a hlavně strapačky, ty u nás jedou-i několikrát týdně ,-)

ODPOVĚDĚT
Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (1.9.2012, 15:06)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=12209 tohle je fakt bomba, budete se oblizovat až za ušima (zajic)

ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (cherrycake) ID 81830, mimibazar.cz/cherrycake (1.9.2012, 16:11)
|:o)

ODPOVĚDĚT
nikola J. (jedlicka77) ID 105971 (1.9.2012, 14:24)
chlupaté knedlíky, brambory pečené s masem a zeleninou na jednom plechu v troubě, pečáky - nakrájet na hranolky, na plech, trochu sádla, kmín, mletá paprika, sůl

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (1.9.2012, 14:18)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=122736

ODPOVĚDĚT
RENATA 104 P. (Renata 104) ID 158575 (1.9.2012, 14:06)
Tak jen koukám, co ještě neznám. Super recepty! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Renata Š. (Nikita03) ID 27377 (1.9.2012, 14:06)
U nás máme nejraději uvařené brambory s petrželkou. Do scezených uvařených brambor, ještě horkých přidat máslo, nechat rozpustit a pak zasypat nasekanou petrželkou (dávám větší množství), přiklopit pokličku a několikrát s nimi zahrkat do všech stran. Je to fakt výborné i samotné!

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (1.9.2012, 13:57)
právě jsem dnes přidala br. salát za tepla, je výýýborný, pak br. placičky k masu, nebo klasické bramborové těsto a tím obaluji maso a pomáááálu smažím, brambory s máslem a muškát. oříškem, bramborové plátky pečené na plotně a hozené do sádla a posolené, pak okapat to sádlo - dobré, ale tučné, pak se dělá slovenské jídlo : uvařené brambory se smíchají s vařenými těstovinami, přidá se sůl, paprika, špek nebo slanina a k tomu třeba zelí , bramborové šišky, bramborové noky (má tady v receptech nick: bubalka - jsou výborné),

ODPOVĚDĚT
Šárka P. (Ssara) ID 203308, mimibazar.cz/ssara (1.9.2012, 13:55)
Vzhledem k (ne)kvalite anglickych brambor na klasickou varenou prilohu, je casto delam jen pecene v troube. Vetsi bramboru date do trouby -min. na 30 minut, spis ale 45 na 200 stupnu, na taliri si ji rozkrojim, dam platecek praveho masla a platek syru na kazdou pulku. Jako priloha jakemukoliv masu i rybe je to vyborne (F)

ODPOVĚDĚT
Veronika Ř. (Babulka1) ID 78394, mimibazar.cz/babulka1 (1.9.2012, 13:52)
Já ráda dělám čas od času smetanové(nakrájené na plátky narovnám do pekáčku a osolím a poliju smetanou a dám zapéct, někdy k nim dám ještě nastrouhaný sýr. Pak milujeme švestkové knedlíky z bramborového těsta,nebo si udělám bylinkové máslo a nakrájené brambory takto peču s rozehřátým bylinkovým máslem, na česneku a k tomu vychlazené mlíko :-)

ODPOVĚDĚT