Salát ke grilovanému masu
maminky nemáte nějaký typ na dobrý salát ke grilovanému čuníkovi. Dělám Coleslaw a chtěla bych ještě jeden,něco ne moc pracného páč máme pozvaných na grilování prasete asi 60 lidí, tak ho budu dělat hodně. Díky moc
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Kristýna N. (Miabella) ID 48785 (2.5.2012, 20:02)
zelny s krenem - zeli nakrouhat a pritat kren ve sklenicce, ten lepsi ccca za 20kc/ sklenka. Moc dobrej

ODPOVĚDĚT
denca m. (sinkaninka) ID 408901 (2.5.2012, 11:41)
ledovy salat natrhat .do zavarovaci sklenicky s vickem dat olej,citron,sul,mlynkem pepr,trochu hortice,kdyz je med tak i trochu medu :).nalit na salat a nastrouhat grand moravia ,ale opravdu nastrouhat nebrat ten nastrouhany v sacku :).nalit ,promichat i se syrem .bohuzel to sezerou i lici co nejsou na zeleninu a nejedli i nikdy parmazan .takze delam na opekani a nezbude mi bo ho s ni vic jak masa :))

ODPOVĚDĚT
Vera N. (Vera N) ID 136348 (2.5.2012, 8:17)
Pro tolik lidí bych volila zelný. Nastrouhat, posolit, nechat odležet. Přidávám nastrouhanou mrkev pro barvu a ochutím.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra K. (Vladkka) ID 391546 (2.5.2012, 7:12)
U nás zase frčí hanácký salát: sterilované červené zelí - zbavit nálevu, majonéza, sterilovaná okurka, sůl, pepř. Zelí překrájet aby nebylo dlouhé přidat majónézu, sůl, pepř a nahrubo nastrouhanou okurku a zamíchat.
Je to jednoduché a chutné.....jo a také rychlé.

ODPOVĚDĚT
Miroslava R. (mirka233) ID 252815 (2.5.2012, 6:59)
*-)klasický zelový-nakrájet hlávkové zelí,nechat přejít varem,zcedit,přidat krájenou cibuli a zelenou cibulku,osolit,opepřit,trocha cukru,pár kapek oleje a octa,vychladit...

ODPOVĚDĚT
Pavla J. (bukos) ID 42911 (2.5.2012, 4:44)
Já děám hrášek(mražený), k tomu solené arašídy a trocha majolky....vše smíchat a nechat chvilku proležet...vynikající mňamka |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Alena J. (juvka) ID 404792 (2.5.2012, 0:17)
Já vždy uspěji s tzatzikami. Jogurt řeckého původu (pokud neseženete tak hodně hustá zakys. smetana, ale jogurt je jogurt), okurka, česnek, sůl, (soli se dává celkem dost), kopr, trochu olivového oleje (nemusí být pokud ho doma nemáte). Pozor okurka musí být hooodně vymačkaná (co to jde) vše smíchat a dát chvíli chladit. K masu neznáme nic lepšího a já vždy sklidím pochvalu. Tento recept jsem si přivezla z Řecka od majitelky penzionu, kde jsme bydleli. Opravdu moooooc dobrý. A pokud náhodou zbude, což je málo kdy, tak je to moc dobrý i jako pomazánka na jednohubky.

ODPOVĚDĚT
Hana M. (celestiti) ID 280849 (1.5.2012, 23:12)
U nás se na každé opékání dělá jednoduchý bramboroví- jen vařené brambory na kolečka nakrájené, půlkolečka cibule, trochu oleje, ocet, pepř a sůl

ODPOVĚDĚT
Markéta N. (zey) ID 89033, mimibazar.cz/zey (1.5.2012, 22:55)
my máme strašně rádi salát z čínského (pekingského) zelí (nakrájet na nudličky) + kukuřice, hrášek, červené fazole a žampiony z konzervy + několik uvařených vajíček (nemusí být) + jakýkoliv dresing (kupujeme většinou v Kauflandu, jsou dobré). Markéta

ODPOVĚDĚT
Martina M. (Etoile) ID 8070, mimibazar.cz/Etoile (1.5.2012, 22:30)
receptů mám spoustu,ale k praseti asi nejlépe...... zakysaná smetana+majolka (v poměru jakém chcete, třeba i jen zakysanka), trocha hořčice, trocha sojovky, červená cibule na drobno, sůl, pepř, oregano......na cokoliv, včera jsem dělala na ledovku, rajčata, okurku, ředkvičky....

ODPOVĚDĚT
Veronika Ř. (Babulka1) ID 78394, mimibazar.cz/babulka1 (1.5.2012, 22:21)
Mám moc ráda saláty míchané- okurku na kousky, ledový salát, barevné papriky a rajčata na kousky, zakápnu oliv.olejem, blý vinný ocet, sůl a pepř a promíchat lehce a je to....Někdy přidám konzervu tuňáka, jindy olivy, někdy zase jen eidam na drobno....A nebo okurku, papriku, rajče na kostky, sklenku naložené kukuřice(okapané), nahrubo nastrouhaný eidam, nadrobno šunku, sůl, pepř, blý jogurt a zakysanku.....A nebo jen nakrájejte jakoukoli zeleninu a do mističek připravte dipy.... :-)

ODPOVĚDĚT