prosím jak naložit hovezí zadní na grilování ??
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.7.2012, 12:10)
Taky nenakládáme. Vyndat z lednice tak hodinu před grilování, nakrájíme na 3cm plátky a opepříme, osolíme a můžete lehce potřít olivovým olejem. Grilujem chviličku medium rare, pak krájíme zšikma na plátky. Nejlepší je hovězí které bylo ve zrárně. Letos jsme dělali již poněkolikáte a je to mňamka. Jinak děláme i hovězí žebra na grilu a taky vynikající. (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (1.7.2012, 11:46)
Hovězí zadní není moc vhodné na grilování, ani žádné nakládání tomu nepomůže. Vhodná je krkovice nebo roštěnec.

ODPOVĚDĚT
Lucie T. (Důca) ID 176344 (1.7.2012, 11:17)
Hovězí se nenakládá, nejlépe jen rukou rozmáčknout a těsně před grilováním osolit a opepřit, max nějaké bylinky.
Udělat tzv. medium, po sundání z grilu nechat asi 2 minuty odpočinout, nekrájet hned, aby nevytekla šťáva. Takhle to dělá můj můž kuchař a je to výborné (L)

ODPOVĚDĚT