Bezlepkový chléb
Nemáte někdo zkušenost z pečením pohankového chleba s kváskem z kysaného zelí? Vím, že se peče z pohankové moouky od Šmajstrly ta se smýchá s vodou a přidá kvásek. Nevím postup, množství a zda mohu péct v třeba v litinové hrnci. Díky za rady. Monika
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Stanislava B. (brichtová) ID 133049 (9.4.2013, 22:03)
neumím to s kváskem z kysaného zelí, ale peču pohankový chleba (z mouky od šmajstrly) s laktobacily - kupuju v lékárně kapsle, které se dají rozdělat, mouku smíchám s vlažnou vodou, přidám prášek z vysypané kapsle (do malé chlebíčkové formy 1, do velké formy 2-3kapsle), formu zakryju fólií a cca za 24hod peču.

ODPOVĚDĚT
Monika R. (monik15) ID 200964, mimibazar.cz/monik15 (10.4.2013, 11:35)
Díky moc! Snad se mi povede. :-)

ODPOVĚDĚT